Workshop Online Business Coaching; wat heeft het gebracht?

workshop online business coaching

Op 22 maart 2018 organiseerden wij de workshop Online Business Coaching. Nieuwsgierige ondernemers en enkele andere geïnteresseerden kregen uitleg over deze werkwijze. De basis van Online Business Coaching is de manier waarop Joanknecht en ondernemers samenwerken. Business coaching – het adviseren van ondernemers over hun onderneming – is accountancy dienstverlening. Eigenlijk niks nieuws. De accenten die we binnen deze samenwerking aanbrengen, dié maken het verschil voor de ondernemer die écht in control wil zijn.

Coaching

“Online” van Online Business Coaching staat voor het continue beschikken over actuele data die veelal in de cloud beschikbaar is voor ondernemer en coach. Als ondernemer zit u regelmatig met uw coach aan tafel. “Online” staat voor het platform waarin we uw administratie en operatie onderbrengen, zodat we samen continue kunnen beschikken over actuele stuurinformatie. Hierdoor zijn we in staat u te voorzien van proactief advies. Aan de hand van een adviesagenda bepalen we samen waar we aan gaan werken, of dat nu gaat over het beheer van uw werkkapitaal, de ontwikkeling van marges en resultaten of die fiscale optimalisatieslag. Business coaching omvat de (pro)actieve insteek van uw adviseur waarmee samen gewerkt wordt aan het welzijn van uw bedrijf.

Beheersing bedrijfsprocessen

Business coaching begint veelal met de optimalisatie van uw IT die een rol speelt bij de beheersing van uw financiële en operationele bedrijfsprocessen. Daarna bepalen we welke taken ten aanzien van uw financiële beheersing u zelf binnen uw bedrijf wilt organiseren en bij welke taken wij gaan ondersteunen en aanvullen. Niet iedereen heeft ervaring in het interpreteren van platte financiële data, maar visualisaties in persoonlijke dashboards maken dit veel eenvoudiger. Zéker als deze dashboards weergeven waar u als ondernemer op stuurt.

Wat het anderen heeft gebracht?

Klanten die Online Business Coaching bij ons afnemen zijn positief. Enkele reacties: “Mijn business coach is mijn steun en toeverlaat waar het gaat om het minst leuke onderdeel van mijn onderneming.” En “Onze business coach is ons steeds een stap voor.“ maar ook “Met die app kan ik op ieder moment zien hoe we er voor staan. Dat geeft mij rust.”

Meer weten over business coaching en wat het voor u kan betekenen? Neem dan  contact op met Joris van Dijk via 31 (040) 240 9434 of mail naar jvdijk@joanknecht.nl of Max Broekhuizen via +31 (0)40 240 9479 of mail naar mbroekhuizen@joanknecht.nl.