werkstudentschap

Werkstudentschap

Werkstudentschap

1 november 2020

Ben jij benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en adviesorganisatie? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier je studie met een werkstudentschap bij Joanknecht en breng de theorie direct in de praktijk!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen.

 

Waarom een werkstudentschap bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leeromgeving gekenmerkt door:

 

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen -> als werkstudent werk je als volwaardig medewerker mee op klantopdrachten;
  • Een introductieprogramma bij aanvang van je werkstudentschap waardoor je Joanknecht als organisatie en onze mensen goed leert kennen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Mogelijkheden om na je stage bij ons te komen werken;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Werkstudentschap

Tijdens de kennismakings- en sollicitatiegesprekken geef je zelf aan hoe je het werkstudentschap voor je ziet en wat je wilt leren. Samen bekijken we hoe we je werkstudentschap tot een succes kunnen maken: het moet leerzaam zijn voor jou en wij krijgen graag een beter beeld van jou. Een win-win situatie. We vragen hiervoor wel jouw beschikbaarheid van minimaal drie maanden voor twee dagen (of meer) per week. En wellicht kun je na je stage (en na afronding van je opleiding) bij ons aan de slag. Hoe gaaf zou dat zijn!

 

Tijdens je werkstudentschap is een collega je persoonlijke coach, ofwel eerste aanspreekpunt voor vragen omtrent je werkstudentschap, planning, ontwikkeling, etc. Verder is iedereen bereid je te helpen bij de werkzaamheden die je gaat verrichten. Praktische vragen stel je makkelijk aan de mensen om je heen (of via Teams op afstand natuurlijk). Het is namelijk gebruikelijk bij Joanknecht om elkaar verder te helpen.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Lana Ebergen en Willem Ristenpatt vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en hoe zij na een werkstudentschap hu carrière bij Joanknecht zijn begonnen. Lees alle medewerkersverhalen hier.

 

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane 3e jaars bachelor student of ben je reeds gestart met een master en heb je in je rooster minimaal 2 dagen per week ruimte voor een bijbaan? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw theoretische kennis te versterken met praktijkervaring. Wij bieden een werkstudentschap aan binnen diverse teams: accountancy, assurance, IT-audit en belastingadvies.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Stuur jouw sollicitatie naar Susan Vonk, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9531 of via svonk@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.