arbeidsmarkt Joanknecht Luc

Werkstudent Forensics & Recovery

Ben jij op zoek naar een uitdagende bijbaan naast je studie? Krijg je energie van het zelfstandig oppakken van projecten en ben je geïnteresseerd in wet- en regelgeving? Combineer dan op een slimme manier je studie met een bijbaan waarbij je de theorie direct in de praktijk brengt!

We hopen dat je van verandering houdt

In deze rol ga je onderdeel uit maken van een informele organisatie. Wij werken dagelijks met elkaar samen voor klanten in de regio Brainport. Je werkt met een jong hecht team van betrokken collega’s die willen groeien en daarvoor veel ruimte krijgen. Wij opereren vanuit één vestiging in Eindhoven. Dit biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit, efficiënte dienstverlening en staan voor een proactieve aanpak naar onze klanten.

Werkstudentschap

Je gaat onderdeel uitmaken van ons team Forensics & Recovery. Je gaat je bezig houden met baanbrekende aanpassingen in de Faillissementswet en meer in het bijzonder met het Wetsvoorstel Homologatie Onderhands Akkoord. Deze wet moet het mogelijk maken dat ondernemingen die in financiële moeilijkheden verkeren overtollige schulden kunnen kwijtraken zonder failliet te gaan. Dit houdt in dat je start met jezelf te verdiepen in het wetsvoorstel. Je doorziet de behoefte aan een gestructureerde aanpak in een multidisciplinair team. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van deze aanpak. Dit doe je in samenwerking en in overleg met onze financieel-juridisch adviseurs en externe partijen, zoals curatoren en advocaten.

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane WO-student (bedrijfs)economie, bedrijfskunde, ondernemingsrecht of andere gerelateerde studie? Ben je voor de periode van ongeveer een half jaar twee tot drie dagen per week beschikbaar voor een bijbaan? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw theoretische kennis te versterken met praktijkervaring. Ben je communicatief vaardig, creatief, neem je initiatief en heb je een kritische kijk op zaken? Dan zoeken wij jou!

Contact

Vertel ons jouw motivatie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.