Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s

Nieuwe medewerkers Joanknecht september 2017

Begin van de maand zijn onze nieuwe collega’s gestart aan hun carrière bij Joanknecht. Wij verwelkomen (v.l.n.r. achterste rij) Willem Ristenpatt, Peter-Paul Derks, Charlotte Besselink, Aron Crum, Danny de Wildt, Rik Nelisse en (v.l.n.r. voorste rij) Nicole van den Reek, Merlin van Son, Britt Lamers, Ellen Goedhart, Annemiek van Grotel, Ron van den Berghe. Niet op de foto, maar wel onlangs gestart: Gean van Weert-Wilbers, Michael Schmitz, Natalie Gantenbein. Veel succes en werkplezier!

Willem Ristenpatt

Willem start per september met zijn master Accountancy aan de Universiteit van Tilburg. Gedurende zijn masterstudie is hij 2 dagen per week werkzaam op Assurance afdeling als werkstudent.

Peter-Paul Derks

Peter-Paul versterkt als enthousiaste belastingadviseur onze algemene belastingadvies praktijk. Na zes jaar binnen de algemene fiscale praktijk als fiscalist werkzaam te zijn geweest, maakt hij vanaf september de overstap naar ons kantoor.

Charlotte Besselink

Charlotte studeert de master Accountancy aan de Universiteit van Tilburg. Zij komt onze Assurance afdeling ondersteunen in een werkstudentschap voor 2 dagen per week.

Aron Crum

Aron start als junior adviseur bij zowel Corporate Finance als Forensics & Recovery. Hij komt ons versterken met het maken van waarderingen, het bieden van ondersteuning bij koop- en verkoopprocessen van ondernemingen en het meehelpen aan due dilligence en faillissementsonderzoeken.

Danny de Wildt

Danny start als junior aangiftemedewerker in het aangifteteam binnen de afdeling Accountancy. Hij heeft onlangs zijn master Fiscale economie aan de Universiteit van Tilburg succesvol afgerond.

Rik Nelisse

Rik studeert Business IT & Management en werkt als stagiair mee op onze ICT afdeling.  Daarnaast is Rik bezig met zijn onderzoek gericht op de wettelijke kaders voor informatiebeveiliging en opslag.

Nicole van den Reek

Nicole versterkt als secretaresse onze collega’s van Accountancy, Assurance, Belastingadvies, Corporate Finance en Forensics & Recovery.  Daarnaast ondersteunt ze ook marketing & communicatie en HR.

Merlin van Son

Merlin kent Joanknecht al van binnen en van buiten. Als werkstudent is ze al een tijdje bij ons aan het werk. Nu heeft ze de master Fiscaal recht aan de Universiteit van Maastricht afgerond en komt ze als medewerker in het team Belastingadvies op de algemene fiscale adviespraktijk in dienst.

Britt Lamers

Britt komt als medior belastingadviseur met als specialisatie btw het team Belastingadvies bij Joanknecht versterken met het uitbouwen van de btw-advies praktijk.

Ellen Goedhart

Ellen zit momenteel in het vierde leerjaar van de opleiding Accountancy aan de Fontys in Eindhoven. Ze komt als afstudeerstagiaire onze afdeling Accountancy ondersteunen. Het onderwerp van haar afstudeeronderzoek is het proces van de salarisadministratie.

Annemiek van Grotel

Annemiek komt de afdeling Accountancy versterken als medewerker accounting services. Binnen het team Online Business Coaching zal zij gaan bijdragen aan het kwalitatief en instant verwerken van transacties bij klanten met wie wij online samenwerken.

Ron van den Berghe

Ron werkt al een paar maanden bij ons. Als adviseur salaris bij de afdeling Accountancy verzorgt hij de salarisadministraties en advisering van relaties.

Niet op de foto, maar wel onlangs bij ons gestart:

Gean van Weert-Wilbers

Gean is bij Joanknecht werkzaam als adviseur taxreporting in het aangifteteam binnen de afdeling Accountancy.

Michael Schmitz

Michael werkt al een aantal maanden bij ons op de afdeling Belastingadvies. Hij was eerst student-assistent belastingadviseur en nu is hij als junior belastingadviseur bij ons in dienst gekomen.

Natalie Gantenbein

Natalie is voor de zomer gestart als werkstudent voor de Belastingadvies afdeling. Deze maand is zij gestart met de master Fiscaal recht aan de Universiteit van Tilburg en werkt zij naast haar studie nog 2 dagen per week.

 

Meer weten over werken bij Joanknecht? Kijk op onze carrière pagina of neem contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, junior HR Adviseur op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via hrm@joanknecht.nl.