Nieuwe medewerkers Joanknecht

Wij verwelkomen onze nieuwe collega’s

 

Begin van de maand zijn onze nieuwe collega’s gestart aan hun carrière bij Joanknecht. Wij verwelkomen (v.l.n.r. achterste rij) Sander Jonker, Luc Elbers, Dennis Sevenhoven, Naomi Roelofs, Joost Zondag en Rik Maas en (v.l.n.r. voorste rij) Dirk Huijbers, Christiaan Kamphuis, Marco Hulsen, Anne Ramaekers, Fleur van den Heuvel, Britt van Pelt, Michael van Heertum, Stef Ambaum en Bram Danen. Niet op de foto, maar onlangs gestart: Ellen Goedhart en Fabiënne Hol-van Goethem. Veel succes en werkplezier!

Sander Jonker
Sander zit in het laatste jaar van zijn accountancy opleiding aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Sander gaat een afstudeeronderzoek verrichten binnen de accountancy afdeling.

Luc Elbers
Luc heeft de master accountancy en finance gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Luc treedt in dienst als assistent assurance.

Dennis Sevenhoven
Dennis Sevenhoven is ons fiscale team komen versterken. Dennis zal betrokken zijn bij de leiding en verdere uitbouw van de fiscale afdeling.

Naomi Roelofs
Naomi is momenteel tweedejaars student accountancy en bedrijfseconomie aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven. Naomi start haar meewerkstage binnen de accountancy afdeling.

Joost Zondag
Joost studeert de master fiscaal recht aan de Universiteit van Maastricht. Joost start met zijn werkstudentschap binnen de algemene adviespraktijk.

Rik Maas
Vanuit het excellentieprogramma van de Fontys heeft Rik Maas een week binnen ons kantoor een meeloopstage gehad.

Dirk Huijbers
Dirk is afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en werkt als assistent assurance bij Joanknecht.

Christiaan Kamphuis
Christiaan heeft technische bedrijfskunde gestudeerd aan de Hogeschool Zuyd en is gestart als junior IT-auditor.

Marco Hulsen
Marco is recent afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg, waar hij zijn diploma voor de master accountancy heeft behaald. Marco is gestart als assistent assurance.

Anne Ramaekers
Anne studeert de master accountancy aan de Universiteit van Tilburg en start met een werkstudent schap binnen de accountancy afdeling.

Fleur van den Heuvel
Fleur studeert momenteel international business administration en fiscale economie en is gestart met haar werkstudentschap binnen de algemene fiscale adviespraktijk.

Britt van Pelt
Britt van Pelt zal haar scriptie schrijven binnen de assurance afdeling. Britt studeert de master accountancy aan de Universiteit van Tilburg.

Michael van Heertum
Michael van Heertum is gestart als medewerker salarisadministratie. Michael is na zijn studie financieel management enkele jaren werkzaam geweest als junior salarisadministrateur.

Stef Ambaum
Stef studeert de master accountancy aan de Universiteit van Tilburg en gaat zijn scriptie binnen de assurance afdeling schrijven. Ook gaat Stef gedurende een aantal weken meewerken op de afdeling.

Bram Danen
Bram start als werkstudent binnen de accountancy afdeling. Hij studeert accountancy aan de Avans Hogeschool te ’s-Hertogenbosch.

Ellen Goedhart
Na een succesvolle stage is Ellen werkzaam gebleven binnen ons kantoor. Hierbij zal zij werkzaamheden verrichten binnen de transactieverwerking en salarisadministratie.

Fabiënne Hol-van Goethem
Ook Fabiënne Hol-van Goethem is ons fiscale team komen versterken. Fabiënne zal invulling gaan geven aan de verdere uitbouw van het specialisme loonbelasting binnen het fiscale team en de verdere integratie en uitbouw van de brede HR dienstverlening en samenwerking met de salarisadministratie.