Senior medewerker accountancy

Senior medewerker accountancy

13 augustus 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw accountancy carrière? Maakt een goed gesprek met een klant jouw dag? Wil jij werken bij een organisatie die klein aanvoelt qua sfeer maar groot genoeg is om een hoog kwaliteitsniveau van werk te waarborgen? Dan pas jij als senior medewerker accountancy bij team Joanknecht.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Wat hebben we jou te bieden?

Bovenal bieden we je een fijne werkomgeving. Denk daarbij aan:

 

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari 2021 werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

De Joanknecht sfeer is niet compleet in woorden te vangen. Kom kennis maken met onze mensen om de sfeer te proeven!

 

Wat houdt je rol in van senior medewerker accountancy?

Binnen onze accountancy discipline leveren we een uitgebreid pakket aan diensten waarmee ondernemers hun volgende stap kunnen bepalen en met zekerheid ook kunnen zetten. Je werkt voor en met ondernemers en hun ondernemingen in elke levensfase. In deze relatie sta je in continue verbinding met hen.

 

Als senior medewerker accountancy heb je een brede en afwisselende functie. In de rol van opdrachtleider werk je voor relaties in verschillende bedrijfstakken. Je stelt de klant centraal en onderkent de behoeften van je klanten. Het eerste aanspreekpunt voor de klant en het team ben jij. Voor klanten verzorg je eerstelijns advies en tussentijdse coaching. Je werkt samen met een gedreven, deskundig team in wisselende samenstellingen. Hierbij bewaak je de interactie tussen de verschillende disciplines. Verder neem je de begeleiding en coaching van minder ervaren collega’s op je.

 

Samenwerken – Leer onze mensen kennen!

Laura Beerens

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Marlies Vervoordeldonk, Stefan van de Velde en Rinke Pennings vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doen. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s.

 

Laura Beerens, senior medewerker, vertelt: ”Dit werk is echt voor mij weggelegd. Er is veel klantcontact en ik ben financieel gedreven bezig. Van die combinatie werd en word ik nog steeds heel enthousiast.”

 

 

 

Benieuwd hoe onze collega’s ouderschap en werk combineren? lees hier het verhaal van Rinke Pennings.

 

 

 

 

 

 

 

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Aan iedereen bij Joanknecht is een persoonlijke coach gekoppeld. Deze persoon is je sparringpartner op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. Suzan van der Loo, adviseur accountancy en persoonlijke coach, vertelt: “We bespreken vragen als ‘Waar wil je naartoe?’, ‘Wat zijn je sterke punten?’ en ‘Waarom lukt iets niet, zoals je het zou willen?’. Ik probeer mijn coachees een spiegel voor te houden en ze zo verder te helpen. Vooral veel vragen stellen en doorvragen. Als coach ben je een soort gereedschapskist waar de minder ervaren collega’s tools uit kunnen halen die ze nodig hebben.” Els Joosen, adviseur en accountant, haakt daar op in: “Voor alle collega’s, van welk ervaringsniveau ook, is zo’n persoonlijke coach belangrijk. Binnen de accountancy discipline houd ik het overzicht over wie coacht wie. Daar schuiven we namelijk ook wel eens in, als de voorkeuren van een coachee veranderen bijvoorbeeld.”

 

Jouw talent

Ben je enthousiast, assertief en communicatief vaardig? Je hebt een opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy of finance & control gevolgd of bent hier mee bezig. Verder heb je ongeveer drie tot vijf jaar ervaring in het accountancy vak. Deze functie kan dan ook een mooie tweede stap in je carrière zijn. Je bent proactief en hebt van nature veel zelfsturend vermogen. Het signaleren van kansen en problemen zie je als een uitdaging. Je draagt graag ideeën aan en onderneemt actie.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Stuur jouw sollicitatie naar Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 en per e-mail. Ook met vragen kun je bij Lonneke terecht.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.