BTW-SPECIALIST (4-6 JAAR ERVARING)

BTW-SPECIALIST (4-6 JAAR ERVARING)

30 maart 2020

Ons btw-team is op zoek naar versterking. Wil jij meewerken aan het verder (internationaal) uitbouwen van de btw-praktijk binnen onze discipline belastingadvies? Neem je graag initiatief en kun je goed samenwerken? Dan past deze rol van btw-specialist bij jou.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen we hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Een uitdagende functie als btw-specialist binnen ons fiscale team. In het btw-team ga je voor klanten aan de slag met btw-vraagstukken van A tot Z. Onze klanten bevinden zich in zeer diverse branches. Je bent proactief en neemt initiatief op jouw opdrachten. Je coacht hierbij junior btw-specialisten ‘on the job’. Verder lever je een bijdrage aan het uitbouwen van onze internationale btw-praktijk. Onderdeel hiervan is de samenwerking met PrimeGlobal-partnerkantoren in het buitenland.

 

Samenwerken in teams

Het btw-team bestaat uit vijf specialisten en is onderdeel van het fiscale team. Het fiscale team bestaat uit bijna 30 collega’s die werkzaam zijn binnen de algemene adviespraktijk en verschillende specialisaties, zoals loonbelasting, internationaal en estate planning. Bij Joanknecht krijg je de kans om jezelf te specialiseren en een algemene signalerende functie te ontwikkelen. We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht.

 

Weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees het verhaal van Eelke Veraa, estate planner bij Joanknecht, of een van onze andere medewerkersverhalen.

 

Jouw talent

Je bent enthousiast, communicatief vaardig en toont initiatief. Verder ben je proactief en werk je graag en goed samen. Je hebt een universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie afgerond en hebt 4 tot 6 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Deze functie kan een mooie volgende stap in je carrière zijn.

 

Contact

Interesse in deze vacature? Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of per e-mail lvloon@joanknecht.nl.