Adviseur accountancy Family Services (accountant RA/AA)

Adviseur accountancy Family Services (accountant RA/AA)

8 maart 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Duik jij mee in de verhalen van ondernemersfamilies en ben je gedreven om met de unieke vraagstukken van elke generatie aan de slag te gaan?  Wil jij doen waar je goed in bent en jouw talent maximaal benutten? Kom ons team Family Services versterken in de rol van adviseur accountancy!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. En we zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda en we staan continu in verbinding met onze klanten. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Team Family Services

Family Services levert topklasse financiële diensten voor vermogende families. Elke generatie is een hoofdstuk in het verhaal van een familie. De hoofdfiguren van toen zijn legendarisch nu. Hun nalatenschap is meer dan de bakstenen van de gebouwen. En nu. Nu zijn hun nazaten onderweg om de legendes van morgen te worden. Wat wordt hun verhaal? Wat is hun hoofdstuk?

 

Het team bestaat uit juristen, fiscalisten, financiële planners, accountants en aangiftemedewerkers die allen gespecialiseerd zijn in advisering en compliance werkzaamheden van vermogende ondernemers.

 

Functie (parttime of fulltime)

Bij Joanknecht leveren we een uitgebreid pakket aan diensten waarmee ondernemers  hun volgende stap kunnen bepalen en met zekerheid ook kunnen zetten. Je werkt voor en met ondernemers en hun ondernemingen in elke levensfase. In de rol van adviseur sta je in continue verbinding met hen.

 

Als adviseur accountancy heb je brede bedrijfseconomische ervaring en ben je IT-minded. Je bent omgevingsgericht en klantgericht. Verder ben je even kritisch als nieuwsgierig. Dit draagt bij aan het signaleren en initiëren van adviesmogelijkheden bij klanten en prospecten. Want wij ontzorgen onze klanten op alle gebieden, als één team. Enthousiast om hier een bijdrage aan te leveren? Leer onze mensen en onze klanten alvast kennen.

 

Het dragen van eindverantwoordelijkheid ten aanzien van klantopdrachten en het tekenen van samenstellingsverklaringen past binnen je rol. Je werkt voor elke klant samen met een gedreven, deskundig team in wisselende samenstellingen. Daarnaast draag je bij aan het neerzetten en bewaken van kwaliteitsstandaarden voor de hele discipline. Ook neem je de begeleiding en coaching van minder ervaren collega’s op je.

 

Waarom adviseur accountancy bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leer- en werkomgeving gekenmerkt door:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari 2021 werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio, met name familiebedrijven;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Talent

Je bent enthousiast, ambitieus en communicatief vaardig. Je hebt een opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy of finance & control gevolgd en bent trotse bezitter van een RA of AA titel. Deze functie kan dan ook een mooie volgende stap in je carrière zijn. Je bent flexibel, proactief, kunt goed werken in teamverband en hebt van nature zelfsturend vermogen. Je signaleert kansen en problemen, draagt ideeën aan en onderneemt actie.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Leer alvast enkele collega’s kennen: Suzan van der Loo Laura Beerens, Iris van Mierlo en Marlies Vervoordeldonk. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s hier.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Stuur jouw sollicitatie naar Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl. Ook met vragen kun je bij Lonneke terecht.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.