junior btw-specialist

Tekenend accountant assurance

Tekenend accountant assurance

27 maart 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Registeraccountant? Ben je ondernemend en wil je jezelf blijven ontwikkelen? Streef je naar een goede werk-privé balans en een fijne samenwerking?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

 

 

Functie (parttime of fulltime)

Als tekenend accountant assurance ben je eindverantwoordelijk voor controleopdrachten binnen onze assurance discipline. Van jaarrekeningcontroles en beoordelingsopdrachten tot overige assurance opdrachten. Onze klanten bevinden zich in allerlei branches: productie, handel, zakelijke dienstverlening, zorg, high-tech, agri en meer. Voor elke klant werk je samen met een jong en gedreven team in wisselende samenstellingen. Samen met de manager en/of controleleider geef je leiding aan het team en de opdracht. Je bent omgevingsgericht en klantgericht. Dit draagt bij aan het signaleren en initiëren van adviesmogelijkheden bij klanten en prospecten. Want wij werken samen om onze klanten verder te helpen.

 

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Job van den Heuvel en Edwin Vogel, beiden tekenend accountant binnen onze assurance discipline, vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doen. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s.

 

 

Talent

Je bent enthousiast, proactief en communicatief vaardig. De opleiding tot registeraccountant (RA) heb je helemaal afgerond. Al enige tijd ben je werkzaam in de rol van tekenend accountant. Je bent bovenal kritisch, besluitvaardig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je durft verantwoordelijkheden uit handen geven aan teamleden. Een open en informele sfeer past bij jou. Daarnaast vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Parttime invulling geven aan deze functie behoort tot de mogelijkheden.

 

 

Contact

Meer weten? Vraag Stefan Suy, tekenend accountant assurance, partner en bestuurslid, via e-mail of LinkedIn. Of vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-dviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.