junior btw-specialist

Tekenend accountant assurance

Tekenend accountant assurance

29 mei 2020

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Registeraccountant in de controlepraktijk? Wil je jezelf blijven ontwikkelen en onderneem je graag actie? Streef je naar een goede werk-privé balans en een fijne samenwerking? Dan past de rol van tekenend accountant assurance bij jou.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. We zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen.

 

Wat hebben we jou te bieden als tekenend accountant assurance?

Als tekenend accountant assurance ben je eindverantwoordelijk voor controleopdrachten binnen onze assurance discipline. Van jaarrekeningcontroles en beoordelingsopdrachten tot overige assurance opdrachten. Onze klanten bevinden zich in allerlei branches: productie, handel, zakelijke dienstverlening, zorg, high-tech, agri en meer. Voor elke klant werk je samen met een jong en gedreven team in wisselende samenstellingen. Samen met de manager en/of controleleider geef je leiding aan het team en de opdracht. Je bent omgevingsgericht en klantgericht. Dit draagt bij aan het signaleren en initiëren van adviesmogelijkheden bij klanten en prospecten. Want wij werken samen om onze klanten verder te helpen.

 

Natuurlijk bieden we je bovenal een fijne werkomgeving. Denk daarbij aan:

 

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

 

Samenwerken – Leer onze mensen kennen!

Het assurance team van Joanknecht bestaat uit zo’n 35 collega’s (incl. IT-audit – we werken nauw samen met elkaar). Voor elke klant werk je met andere collega’s samen. Zo leer je veel van elkaar. We werken niet met gespecialiseerde klantenportefeuilles. Je gaat aan de slag voor een breed klantenpakket, van dienstverlening tot productie, van agrarisch tot retail. Onze mensen vertellen graag hoe het echt is om bij Joanknecht te werken. Lees alle medewerkersverhalen hier.

 

Jouw talent

Je bent enthousiast, proactief en communicatief vaardig. De opleiding tot registeraccountant (RA) heb je helemaal afgerond. Al enige tijd ben je werkzaam in de rol van tekenend accountant. Je bent bovenal kritisch, besluitvaardig en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan. Je durft verantwoordelijkheden uit handen te geven aan teamleden. Een open en informele sfeer past bij jou. Daarnaast vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Parttime invulling geven aan deze functie behoort tot de mogelijkheden.

 

Contact

Meer weten? Vraag Stefan Suy, tekenend accountant assurance, partner en bestuurslid, via e-mail of LinkedIn. Of vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-dviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.