Adviseur tax reporting

Teamleider en coördinator aangiftepraktijk

Teamleider en coördinator aangiftepraktijk

4 februari 2020

Ben jij een echte teamspeler met leidinggevende capaciteiten? Zou je graag willen bijdragen aan het verder op- en uitbouwen van onze aangiftepraktijk? En bijt jij je graag vast in complexe aangiftes en fiscale posities? Voorzie je daarnaast klanten graag van het beste advies? Dan pas jij bij Joanknecht in de rol van teamleider en coördinator aangiftepraktijk. Jouw talent is hierbij altijd het uitgangspunt.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

Volop kansen en mogelijkheden om als kartrekker onze aangiftepraktijk verder mee uit te bouwen! In de rol van teamleider en coördinator van de aangiftepraktijk ga je het volgende doen:

 

 • leidinggeven aan de aangiftepraktijk
 • opstellen van complexe aangiften vennootschapsbelasting en inkomstenbelasting
 • eindverantwoordelijkheid voor (de voorbereiding en review van) aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
 • signaleren en implementeren van adviespunten;
 • opstellen en reviewen van de fiscale positie in de commerciële jaarrekening;
 • onderhouden van goede zakelijke contacten met cliënten en met de Belastingdienst;
 • verzorgen van correspondentie met de Belastingdienst;
 • opleiden, adviseren en begeleiden van junioren binnen de fiscale afdeling;
 • actief bijdragen aan procesverbetering zoals digitalisering en optimaliseren van processen binnen de (aangifte)praktijk;
 • bijdragen aan de verdere op- en uitbouw van de aangiftepraktijk (strategisch);
 • bevorderen van de integratie in en communicatie met de adviespraktijk.

 

Samenwerken in teams

Het aangifteteam bestaat uit vier specialisten en is onderdeel van het fiscale team. Het fiscale team bestaat uit bijna 30 collega’s die werkzaam zijn binnen de algemene adviespraktijk en verschillende specialisaties, zoals loonbelasting, internationaal en estate planning. We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht. Samenwerken moet je dus echt leuk vinden. Want samen maken we toekomst.

 

Weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees het verhaal van Eelke Veraa, estate planner bij Joanknecht, of een van onze andere medewerkersverhalen.

 

Jouw talent

Enthousiast, communicatief vaardig en een echte teamspeler? Wij willen jou! Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding fiscale economie of  fiscaal recht en minimaal 7 jaar ervaring op het gebied van tax reporting. Ook heb je leidinggevende capaciteiten en ervaring met het aansturen van teams. Verder ben je proactief en heb je het vermogen om klantkennis te vertalen naar commerciële kansen. Ervaring met en kennis van AFAS is een pré.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.