11 & 12 juli: summer course

Jaarlijks organiseert Joanknecht een tweedaagse summer course. Voor toekomstige accountants, bedrijfseconomen en fiscalisten is dit een unieke kans om Joanknecht écht te leren kennen! Je spreekt in een korte tijd een groot aantal van onze collega’s, werkt aan diverse opdrachten voor onze klanten en leert op een informele manier de organisatie kennen. Een leerzaam, actief en vooral gezellig programma wat je niet mag missen!

Joanknecht summer course

Deze summer course is speciaal ontwikkeld voor hbo en wo-studenten in de richting van accountancy, bedrijfseconomie, finance, fiscale economie en fiscaal recht. We hebben plaats voor 20 deelnemers. Wil je Joanknecht beter leren kennen? Meld je dan snel aan!

Donderdag 11 en vrijdag 12 juli 2019 in Eindhoven

Wat je kunt verwachten:

  • Actief programma waarin teamwork voorop staat
  • Kijkje in de keuken van Joanknecht
  • Klantcasus met diverse opdrachten waarbij je echt kennis maakt met de klant
  • Stappen in bruisend Eindhoven
  • Overnachting in ****hotel

Elise van Grotel heeft in 2018 deelgenomen aan onze summer course en is sinds september werkzaam bij ons als medewerker accounting services. Hoe heeft Elise de summer course ervaren?

“Een erg gezellige en ontspannen activiteit waarin ik direct veel collega’s heb ontmoet en leren kennen. De activiteiten die gedurende deze summer course aan bod komen zijn erg uiteenlopend en zorgen ervoor dat je op diverse manieren kennis met elkaar kunt maken. Door deze deelname had ik heel veel zin om aan de slag te gaan bij Joanknecht en ben ik met een goed gevoel begonnen!”

Lisa Straatman, deelnemer summer course 2018 en sinds februari afstudeerstagiaire bij ons, vertelt over haar deelname:

“Het was een super leuke ervaring. Doordat de twee dagen volgepland zijn met leuke activiteiten, leer je de organisatie en de collega’s erg goed kennen! Bij die activiteiten moet je denken aan een teambuildingsactiviteit, we zijn bij een klant op bezoek geweest en we hebben Eindhoven een avondje onveilig gemaakt. Alles was top geregeld. Na deze twee dagen hoefde ik er dan ook niet meer over na te denken waar ik wilde gaan afstuderen!”

Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur en organisator van de summer course:

“De summer course is voor studenten een manier om ons beter te leren kennen, en andersom. Dat dit kan leiden tot een toegangsticket voor een carrière binnen Joanknecht bewijzen Elise, Sjoerd en Lisa. Deze drie deelnemers aan de summer course van vorig jaar zijn bij Joanknecht gestart met hun scriptiestage, als werkstudent en als starter.”

Wil jij erbij zijn? Schrijf je dan in via onderstaand inschrijfformulier: