Stefan van Halteren over zijn andere achtergrond

activiteiten banner normal

Een beetje vreemd…

Bij Joanknecht & Van Zelst ben ik werkzaam in de rol van Adviseur  Accountancy. Een beetje vreemd… ja dat wel. Geen accountancy achtergrond maar een jaren lange ervaring in de financiële dienstverlening. Samen in gesprek gaan en open staan voor nieuwe ideeën dat is wat ik leuk vind. In Joanknecht & Van Zelst heb ik een werkgever  die er net zo over denkt.  Zoeken naar nieuwe mogelijkheden , innoveren en  onderscheidend zijn van de rest, dat is wat we doen.

Klantdoelen realiseren
Mijn ambitie is om niet tegenover de klant te zitten maar naast  hem. Samen doelen bepalen en daar waar nodig de klant en zijn bedrijf ontzorgen . Continue in verbinding staan, oprecht geïnteresseerd zijn en weten wat er in de markt speelt, resulteert in gerichte advisering. Bij ons kantoor krijg ik de mogelijkheid om klantmanagement op mijn eigen manier in te vullen.  Ik benader de klantvraag vanuit de breedte en weet deze op de juiste wijze binnen de organisatie neer te leggen. Wij hebben verschillende specialismen onder één dak zodat ik altijd met de juiste persoon kan schakelen voor mijn klanten.

Van je collega’s moet je het hebben
Stilstaan is achteruitgaan, jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk.  Zeker als je in een andere branche gaat werken is de hulp van je collega’s essentieel.  Mijn collega’s staan hiervoor open en we inspireren elkaar om tot een nog hoger niveau te komen.  De klantenportefeuille is  zeer divers en bestaat voornamelijk uit ondernemers in het middenbedrijf en familie bedrijven. Nieuwsgierig geworden naar  Joanknecht & van Zelst, ik vertel je er graag meer over. Je kunt me bellen 040 – 844 7000, mailen of contacten via LinkedIn. We zoeken nog een leuke collega als adviseur accountancy.

Stefan van Halteren (45 jaar) – Adviseur Accountancy

Mocht je meer willen weten over Joanknecht & van Zelst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die dit kantoor jou te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met Eva van Olphen via evolphen@joanknecht.nl of bel 040-844 7000

 

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal