Stage of bijbaan marketingcommunicatie

Stage of bijbaan marketingcommunicatie

Ben jij op zoek naar een meewerkstage of leuke bijbaan op het gebied van marketingcommunicatie? Is het organiseren van evenementen helemaal jouw ding en ga je graag in gesprek met ondernemers? Spreekt het maken van uitnodigingen, teksten voor websites en andere uitingen je aan? En ben je benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen ons Joanknecht team? Combineer dan op een slimme manier je studie met een stage of bijbaan binnen onze organisatie! Wij hebben jou hele interessante en uitdagende werkzaamheden te bieden.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. Dat doen we vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

Wat hebben wij jou te bieden?

Een hele leuke stage of bijbaan waarbij geen dag hetzelfde is! We hebben enkele projecten waar we jouw hulp goed bij kunnen gebruiken. Als volwaardig teamlid, medekartrekker of welke rol je zelf ook wilt pakken. Jouw mening en bijdrage telt. Enkele projecten waarbij je een rol gaat spelen zijn:

 • De hackathon die we in voorjaar 2020 organiseren
 • Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek
 • Verder op de kaart zetten van onze discipline IT-services
 • Campagnes op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie

Overige projecten waar we je graag op inzetten zijn: magazine, website, nieuwsbrief en social media.

Wat krijg jij ervoor terug?

Deze stage of bijbaan gaat je heel veel brengen. Niet alleen ga je de geleerde theorie toepassen in de praktijk en proeven aan het echte marketingcommunicatie werk. Je kunt van ons meer verwachten, zoals:

 • Je netwerk vergroten
 • Een team van jonge collega’s
 • Een professionele organisatie en bijpassende leeromgeving
 • Actieve personeelsvereniging (JES!)
 • Stagevergoeding
 • We halen ook koffie voor jou
 • Een ticket tot een bijbaan of startersfunctie

Samenwerken

Je gaat samenwerken met collega’s uit de hele organisatie. Wil je weten met wie je samen gaat werken? Dat kan! Je kunt natuurlijk al even kijken op het LinkedIn-profiel van Marlies Vervoordeldonk en Trudie Govers. Je kunt ook de verhalen van onze mensen lezen, zoals van Cas Claassen.

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane hbo-student (2e of 3e jaar) die een opleiding volgt in de richting van marketing, communicatie of events? Ben je creatief, communicatief vaardig en neem je initiatief? Zijn je organisatievaardigheden van goed niveau? Dan zoeken wij jou!

Overige praktische voorwaarden: je woont in de regio Eindhoven en bent beschikbaar in de periode september 2019 tot en met juni 2020, of vanaf januari 2020 tot en met juni 2020.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Marlies Vervoordeldonk, hr- & communicatiemedewerker, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl.