Skitrip Joanknecht

Medio januari zijn we met 45 collega’s van Joanknecht een aantal dagen naar Sestrière (Italië) geweest om te skiën en après-skiën. Deze skitrip is georganiseerd door onze personeelsvereniging. Een weekend om niet snel te vergeten. Wij hebben een ontzettend leuke tijd samen gehad!

Personeelsvereniging JES!

De personeelsvereniging van Joanknecht heeft gemiddeld 90 leden. Ongeveer driekwart van onze collega’s is lid van personeelsvereniging JES! We vinden het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Vaste medewerkers betalen maandelijks een kleine bijdrage. Stagiairs en werkstudenten zijn kosteloos lid.

Kleine en grote activiteiten

Jaarlijks worden diverse kleine en grote activiteiten georganiseerd door het JES!-bestuur. Naast de jaarvergadering met diner en activiteit organiseert JES! ieder jaar twee activiteiten. Zo hadden we afgelopen jaar een pub quiz in de box van de PSV Young Business Club en kregen we een rondleiding en BBQ bij de Stadsbrouwerij in Eindhoven. Tot de grote activiteiten behoren o.a. stedentrips en een bezoek aan Oktoberfest München.

Dit jaar is de grote activiteit grootser aangepakt dan voorgaande jaren. Mede dankzij de input van de leden is besloten om een lang weekend op wintersport te gaan. Deze activiteit is bedoeld voor zowel JES!-leden als de partners van Joanknecht. Collega’s hoefden overigens geen volleerd skiër of snowboarder te zijn om deel te nemen aan deze activiteit; voor de mensen die wat minder wintersportervaring hebben was een instructeur geregeld.

JES!-wintersport

Vanaf mei 2017 stond de skitrip al in onze agenda’s. Na de zomer zijn twee opties besproken met de JES!-leden. Met een meerderheid is gekozen voor Sestrière te Italië, met 300 km piste in dit sneeuwzeker gebied. Met auto’s zijn we in groepjes naar Sestrière afgereisd. We verbleven in het voormalig olympisch hotel Villaggio Olimpico, waar we iedere avond gezamenlijk gedineerd hebben. Maar niet voordat we na een dag skiën en snowboarden met elkaar proosten bij de après-ski. Gedurende het weekend werd er al over gesproken: dit zouden we vaker moeten doen!