Senior medewerker delivery center

Voor ons delivery center zijn we op zoek naar enthousiaste senior medewerkers. Ben jij leergierig en heb je affiniteit met cijfers? Werk je graag samen in een team? Wil je jouw talenten optimaal benutten en hierin door kunnen groeien? Wij zijn er van overtuigd dat werken met passie en plezier het beste is voor jou, onze klanten en onze organisatie.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Functie

Binnen het delivery center werken we voor de verschillende disciplines die aanwezig zijn binnen Joanknecht. In eerste instantie ga je met name werken voor onze assurance discipline. Je assurance collega’s zijn je directe klanten. In de functie van senior medewerker delivery center ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking en vastlegging van controlewerkzaamheden. Het leveren van top kwaliteit aan de directe collega’s van de controlepraktijk is je hoogste prioriteit. Verder ben je medeverantwoordelijk voor de uit te voeren opdrachten en onderhoud je het contact met onze interne klanten. Bovendien draag je bij aan de efficiënte uitvoering van de werkzaamheden. Je bent de spil tussen de medewerkers en de coördinator van het delivery center. Het is mogelijk om vanuit deze functie door te groeien naar reviewer. Isabella van den Heuvel, coördinator delivery center, kan je er alles over vertellen.

Talent

Je bent enthousiast, leergierig en hebt een goed cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je communicatief vaardig en werk je graag samen. Je hebt uitgebreide kennis van Excel, Word en Outlook en bent gezond eigenwijs. De mbo-opleiding junior assistent accountant of bedrijfsadministrateur niveau 4 mbo heb je afgerond. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als junior assistent accountant, assistent accountant of een vergelijkbare functie.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of per e-mail.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.