Audit manager

Senior medewerker delivery center

Senior medewerker delivery center

16 oktober 2019

Voor ons delivery center zijn we op zoek naar enthousiaste senior medewerkers. Wij zijn bezig een delivery center op te zetten en daarbij hebben we jouw hulp nodig. Ben jij leergierig en heb je affiniteit met cijfers? Werk je graag samen in een team? Wil je jouw talenten optimaal benutten en hierin door kunnen groeien? Wij zijn er van overtuigd dat werken met passie en plezier het beste is voor jou, onze klanten en onze organisatie.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brianportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Functie

In het voorjaar van 2019 zijn we gestart met het opzetten van een delivery center. De basis qua werkzaamheden is gelegd voor met name de assurance discipline. De komende periode gaan we de werkzaamheden uitbreiden naar andere disciplines. In de rol van senior medewerker delivery center ga je meewerken in de dagelijkse praktijk. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de juiste verwerking en vastlegging van controlewerkzaamheden. Het leveren van top kwaliteit aan de directe collega’s is je hoogste prioriteit. Je collega’s van andere disciplines zijn je directe klanten. Je draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke werkwijze, onder meer met inzet van RPA (robotic process automation).

 

Daarnaast werk je mee aan het uitbouwen en uitbreiden van de werkzaamheden van het delivery center. Verder ben je medeverantwoordelijk voor de uit te voeren opdrachten en onderhoud je het contact met onze interne klanten, je collega’s. Je bent de spil tussen de medewerkers en de coördinator van het delivery center. Het is mogelijk om vanuit deze functie door te groeien naar reviewer. Isabella van den Heuvel, coördinator delivery center, kan je er alles over vertellen.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk?

 

Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Lees hier de verhalen van je toekomstige collega’s!

 

Talent

Je bent enthousiast, leergierig en hebt een goed cijfermatig inzicht. Daarnaast ben je communicatief vaardig en werk je graag samen. Je hebt uitgebreide kennis van Excel, Word en Outlook en bent gezond eigenwijs. De mbo-opleiding junior assistent accountant of bedrijfsadministrateur niveau 4 mbo heb je afgerond of een vergelijkbare opleiding op hbo-niveau. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als junior assistent accountant, assistent accountant of een vergelijkbare functie.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of per e-mail.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.