Senior medewerker accountancy Family Services en Private Wealth

Senior medewerker accountancy Family Services en Private Wealth

26 juli 2021

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Duik jij mee in de verhalen van ondernemersfamilies en ben je enthousiast om met de unieke vraagstukken van elke generatie aan de slag te gaan?  Wil jij doen waar je goed in bent en jouw talent maximaal benutten? Kom ons team Family Services en Private Wealth versterken!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. En we zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda en we staan continu in verbinding met onze klanten. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Family services en Private Wealth

Family Services levert topklasse financiële diensten voor vermogende families. Elke generatie is een hoofdstuk in het verhaal van een familie. De hoofdfiguren van toen zijn legendarisch nu. Hun nalatenschap is meer dan de bakstenen van de gebouwen. En nu. Nu zijn hun nazaten onderweg om de legendes van morgen te worden. Wat wordt hun verhaal? Wat is hun hoofdstuk?

Het team bestaat uit juristen, fiscalisten, financiële planners, accountants en aangiftemedewerkers die allen gespecialiseerd zijn in advisering en compliance werkzaamheden van vermogende ondernemers en/of ondernemers die geen actieve onderneming meer drijven.

 

Functie: wat ga je doen?

Als senior medewerker accountancy binnen de specialismen Family Services en Private Wealth werk je samen met een gedreven team van deskundige specialisten en adviseurs in wisselende samenstellingen.  Je hebt een brede en afwisselende functie.

 

In de rol van opdrachtleider staat de ondernemer centraal in je werkzaamheden. Je voert werkzaamheden uit voor zowel de ondernemer als zijn onderneming. Hierbij heb je aandacht voor de ondernemer, zijn familie en hun vermogen, en het familiebedrijf. Je erkent de behoeften van de ondernemer en bent zeer betrokken.

 

Voor de ondernemer verzorg je compliance werkzaamheden en het eerstelijns advies dat verder gaat dan advies over de bedrijfsvoering. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en uitvoering van de compliance werkzaamheden en hebt daarnaast een signalerende functie voor mogelijke advisering. Hierbij bewaak je de interactie tussen de verschillende disciplines. Verder neem je de begeleiding en coaching van minder ervaren collega’s binnen het team op je.

 

Waarom senior medewerker accountancy bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leer- en werkomgeving gekenmerkt door:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari 2021 werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Een introductieprogramma bij aanvang waardoor je Joanknecht als organisatie en onze mensen goed leert kennen;
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio, met name familiebedrijven;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

 

Talent

Persoonskenmerken als enthousiast, assertief, betrokken en communicatief vaardig passen bij jou. Je hebt een opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy of finance & control gevolgd of bent hier mee bezig. Verder heb je ongeveer drie tot vijf jaar ervaring in het accountancy vak. Deze functie kan dan ook een mooie tweede stap in je carrière zijn. Je bent proactief, kunt goed werken in teamverband en hebt van nature zelfsturend vermogen. Het signaleren van adviesbehoeften en de interactie met verschillende disciplines zie je als een uitdaging.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Leer alvast enkele collega’s kennen: Suzan van der Loo, Laura Beerens, Iris van Mierlo en Marlies Vervoordeldonk. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s hier.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Stuur jouw sollicitatie naar Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 en per e-mail. Ook met vragen kun je bij Lonneke terecht.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.