Senior Belastingadviseur

Ben je ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Wil je vooral ook bijdragen aan de ontwikkeling van Joanknecht? Krijg je energie van in gesprek gaan met klanten en heb je een hoog kwaliteitsstreven?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft. Verder maken we onderdeel uit van het internationale netwerk PrimeGlobal. Dit netwerk biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking voor onze internationaal opererende klanten.

Functie (parttime of fulltime)

Je krijgt binnen de discipline belastingadvies een actieve rol bij de realisatie van onze strategie en visie. Dit betekent dat je mee bouwt aan een kwalitatief hoogstaande en zelfstandige belastingadviespraktijk. Hierbinnen ben je eindverantwoordelijk voor diverse klantopdrachten in de volle breedte. Daarnaast ben je bekend met fiscale advisering aan familiebedrijven in het bijzonder. Als belastingadviseur adviseer je onze klanten over (complexe) juridische structuren en fiscale vraagstukken. In de opbouw van de relatie met onze klanten signaleer je behoeften waar je adequaat op kunt inspelen.

De rol van vertrouwenspersoon is je op het lijf geschreven. Je krijgt energie van het onderhouden van bestaande relaties en het opbouwen van nieuwe relaties. Begeleiden en coachen van (ervaren) belastingadviseurs vind je leuk. Het doorvoeren van verbeteringen in processen op de afdeling en het aanscherpen van de rollen van collega’s binnen deze processen geeft je voldoening. Bovendien weet je binnen het team draagvlak te creëren. Je vervult een actieve rol in het in beweging zetten van acties. Zo help je het team een volgende generatie adviseurs op te leiden in een plezierige authentieke en professionele teamsfeer.

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Sandra Claassen en Iris van Mierlo vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doen. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s.

Talent

Jij bent enthousiast, gedreven en kunt goed samenwerken. Je hebt passie voor het fiscale vak en van nature veel zelfstartend vermogen. Verder ben je initiatiefrijk, flexibel en communicatief vaardig. Daarmee weet je een belangrijke rol te spelen in het verder uitbouwen van onze fiscale praktijk (o.a. acquisitie en een proactieve benadering van bestaande klanten). Je beschikt over een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie en je hebt 5 tot 10 jaar relevante werkervaring. Deze functie kan een mooie tweede, derde of vierde stap in je carrière zijn.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of lvloon@joanknecht.nl.