arbeidsmarkt Joanknecht Tim

Senior assistent accountancy

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Maakt een goed gesprek met een klant jouw dag? Wil jij doen waar je goed in bent en jouw talent maximaal benutten? Wij zijn ervan overtuigd dat met passie en plezier werken het beste is voor jou, onze klanten en onze organisatie.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Functie

Binnen onze accountancy discipline leveren we een uitgebreid pakket aan diensten waarmee ondernemers  hun volgende stap kunnen bepalen en met zekerheid ook kunnen zetten. Je werkt voor en met ondernemers en hun ondernemingen in elke levensfase. Je staat in continue verbinding met hen.

Als senior assistent accountancy heb je een brede en afwisselende functie en werk je in de rol van opdrachtleider voor relaties in verschillende bedrijfstakken. Je stelt de klant centraal en onderkent de behoeften van je klanten. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de klant en het team. Voor klanten verzorg je eerstelijns advies en tussentijdse coaching. Je werkt samen met een gedreven, deskundig team in wisselende samenstellingen. Hierbij bewaak je de interactie tussen de verschillende disciplines en neem je de begeleiding en coaching van minder ervaren collega’s op je.

Talent

Je bent enthousiast, assertief en communicatief vaardig. Je hebt een opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy of finance & control gevolgd of bent hier mee bezig. Je hebt ongeveer drie tot vijf jaar ervaring in het accountancy vak. Deze functie kan een mooie tweede stap in je carrière zijn. Je bent proactief en hebt van nature veel zelfsturend vermogen. Je signaleert kansen en problemen, draagt ideeën aan en onderneemt actie.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.