Audit manager

Senior assistent accountancy

Senior assistent accountancy

27 maart 2020

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Maakt een goed gesprek met een klant jouw dag? Wil jij doen waar je goed in bent en jouw talent maximaal benutten?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! We werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. Dit doen we vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

 

Functie

Binnen onze accountancy discipline leveren we een uitgebreid pakket aan diensten waarmee ondernemers hun volgende stap kunnen bepalen en met zekerheid ook kunnen zetten. Je werkt voor en met ondernemers en hun ondernemingen in elke levensfase. In deze relatie sta je in continue verbinding met hen.

 

Als senior assistent accountancy heb je een brede en afwisselende functie. In de rol van opdrachtleider werk je voor relaties in verschillende bedrijfstakken. Je stelt de klant centraal en onderkent de behoeften van je klanten. Het eerste aanspreekpunt voor de klant en het team ben jij. Voor klanten verzorg je eerstelijns advies en tussentijdse coaching. Je werkt samen met een gedreven, deskundig team in wisselende samenstellingen. Hierbij bewaak je de interactie tussen de verschillende disciplines. Verder neem je de begeleiding en coaching van minder ervaren collega’s op je.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Suzan van der Loo, Cas Claassen en Iris van Mierlo vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doen. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s.

 

Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling

Aan iedereen bij Joanknecht is een persoonlijke coach gekoppeld. Deze persoon is je sparringpartner op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling. Suzan van der Loo, adviseur accountancy en persoonlijke coach, vertelt: “We bespreken vragen als ‘Waar wil je naartoe?’, ‘Wat zijn je sterke punten?’ en ‘Waarom lukt iets niet, zoals je het zou willen?’. Ik probeer mijn coachees een spiegel voor te houden en ze zo verder te helpen. Vooral veel vragen stellen en doorvragen. Als coach ben je een soort gereedschapskist waar de minder ervaren collega’s tools uit kunnen halen die ze nodig hebben.” Els Joosen, adviseur en accountant, haakt daar op in: “Voor alle collega’s, van welk ervaringsniveau ook, is zo’n persoonlijke coach belangrijk. Binnen de accountancy discipline houd ik het overzicht over wie coacht wie. Daar schuiven we namelijk ook wel eens in, als de voorkeuren van een coachee veranderen bijvoorbeeld.”

 

Talent

Persoonskenmerken als enthousiast, assertief en communicatief vaardig passen bij jou. Je hebt een opleiding in de richting bedrijfseconomie, accountancy of finance & control gevolgd of bent hier mee bezig. Verder heb je ongeveer drie tot vijf jaar ervaring in het accountancy vak. Deze functie kan dan ook een mooie tweede stap in je carrière zijn. Je bent proactief en hebt van nature veel zelfsturend vermogen. Het signaleren van kansen en problemen zie je als een uitdaging. Je draagt graag ideeën aan en onderneemt actie.

 

Contact

Interesse in deze vacature? Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.