Marco Verhagen bestuursvoorzitter Joanknecht gefotografeerd op high tech campus

Senior adviseur / accountant

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Ben je ondernemend en wil je jezelf ontwikkelen? Krijg je energie van in gesprek gaan met klanten en heb je een hoog kwaliteitsstreven?

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Wij werken dagelijks met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. We kijken breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Functie (parttime of fulltime)

Binnen onze accountancy discipline leveren we een uitgebreid pakket aan diensten waarmee ondernemers hun volgende stap kunnen bepalen en met zekerheid ook kunnen zetten. Je werkt voor en met ondernemers en hun ondernemingen in elke levensfase. In deze relatie sta je in continue verbinding met hen.

Als senior adviseur accountancy heb je brede bedrijfseconomische ervaring en ben je IT-minded. Je bent omgevingsgericht en klantgericht. Verder ben je even kritisch als nieuwsgierig. Dit draagt bij aan het signaleren en initiëren van adviesmogelijkheden bij klanten en prospecten. Het dragen van eindverantwoordelijkheid ten aanzien van klantopdrachten en het tekenen van samenstellingsverklaringen past binnen je rol. Je werkt voor elke klant samen met een gedreven, deskundig team in wisselende samenstellingen. Daarnaast draag je bij aan het neerzetten en bewaken van kwaliteitsstandaarden voor de hele discipline. Je neemt de begeleiding en coaching van minder ervaren collega’s op je.

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk? En met wie ga je samenwerken? Collega’s Iris van Mierlo en Job van den Heuvel vertellen hoe het is om bij Joanknecht te werken en wat ze allemaal doen. Lees hun verhalen en verhalen van andere collega’s.

Talent

Je bent enthousiast, ambitieus en communicatief vaardig. Je hebt een opleiding in de richting bedrijfseconomie of accountancy gevolgd en bent in het bezit van een RA of AA titel. Deze functie kan een mooie tweede, derde of vierde stap in je carrière zijn. Je bent flexibel, proactief en hebt van nature veel zelfsturend vermogen. Je signaleert kansen en problemen, draagt ideeën aan en onderneemt actie.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.