Seminar ‘Lunch & Learn’: HR en robotisering

Seminar 'Lunch & Learn' HR en robotisering

In samenwerking met Human Resource Totaal Zorg (HRTZ) hebben wij een uniek concept ontwikkeld op het gebied van hr, te weten een seminar in 4 delen. Want sinds 2020 weten we: het wordt nooit meer zoals het was en dat heeft impact op alles wat u als ondernemer of manager doet, maar vooral op de hr-strategie en -management van uw organisatie.

Programma

Tijdens deze 4 online lunch sessies van ieder één uur voeden wij u met de laatste kennis op het gebied van hr, de toekomst van de onderneming en die van de medewerker, alsook de toekomstige manier van werken.

Elk seminar vindt plaats van 12:00 uur tot 13:00 uur en bestaat uit de volgende delen:

  • Dinsdag 23 februari 2021 Hr en de voorbereiding op de toekomst
  • Dinsdag 16 maart 2021 Hr en (samen-)werken
  • Dinsdag 6 april 2021 Hr en vitaliteit
  • Dinsdag 20 april 2021 Hr en robotisering /  automatisering

Bekijk hier het hele programma.

Sprekers

Op dinsdag 20 april faciliteren onze eigen collega’s, Jeroen Vervoort en Lonney Geris, de online lunch sessie over hr en robotisering / automatisering. Maak alvast kennis!

Jeroen Vervoort, IT-auditor

Jeroen_Vervoort-90x90Jeroen houdt zich bezig met het adviseren over en toepassen van technologische ontwikkelingen op het snijvlak van Business en ICT. Daarbij vindt hij het belangrijk de daadwerkelijke vraag te identificeren en de juiste oplossingen te implementeren.

Met zijn IT-Services team voegt hij zo waarde toe voor ondernemers en hun ondernemingen. Het IT-Services team werkt daarbij o.a. met de volgende ontwikkelingen: data-analyse, datavisualisatie, process mining en robotisering (RPA).

Lonney Geris, voormalig hr-businesspartner

Lonney is hr-manager op maat en coacht in haar rol ondernemers, directieleden en leidinggevenden op het gebied van hr gerelateerde vraagstukken. Denk aan leiderschaps-/verandertrajecten, organisatiestructuren en –inrichting en het vertalen en borgen van strategische organisatiedoelen naar afdelings- en individuele doelen. Mensen in beweging brengen en sterker maken is Lonney’s missie.

Benieuwd naar de overige sprekers? Maak hier kennis met ze.

Inschrijven

Klik hier om u in te schrijven voor deze waardevolle seminars, waaraan geen kosten zijn verbonden. U zorgt voor het broodje; wij voor de kennis.