Samenwerking Joanknecht en TROMP

 

Tromgeroffel…. Een beetje trots zijn we wel dat we een steentje mogen bijdragen aan de talentontwikkeling van jonge internationale slagwerkers. Gasten van ons jubileumfeest Festival onder de Sterren kregen al een klein voorproefje. Vanaf deze zomer ondersteunen wij het TROMP slagwerkconcours en –festival.

TROMP

TROMP slagwerkconcours en –festival wordt om de twee jaar gehouden in Eindhoven. Hier komen de grootste internationale slagwerktalenten samen, om te performen en om samen te spelen. Het is het enige tweejaarlijkse concours voor soloslagwerk ter wereld. Het gelijktijdige festival presenteert slagwerk in al zijn facetten met jong talent naast de grootste namen in bijzondere bezettingen en cross-overs, van klassiek tot pop.

Talentontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat talenten de kans krijgen zich te ontwikkelen. Joanknecht is een aaneenschakeling van talenten die kennis en vaardigheden aan elkaar overbrengen. Wij geloven in de talenten van onze mensen en zetten deze in om onze klanten op een hoogwaardig niveau te kunnen bedienen. Als mensen doen waar ze goed in zijn en met passie en plezier werken, creëren we de meeste waarde. Door sponsoring van TROMP krijgt jong toptalent de kans het beste uit zichzelf te halen en geven we Stichting Tromp Muziek Biënnale de slagkracht om jong toptalent een podium te blijven bieden in Eindhoven.

Club TROMP

Naast het TROMP slagwerkconcours en -festival biedt de stichting meerdere keren per jaar de meest spannende cross-overs in percussie aan op unieke locaties in Eindhoven. Op deze Club TROMP-bijeenkomsten nemen klantmanagers van Joanknecht graag een aantal klanten mee die het experiment niet schuwen. Nieuwe invalshoeken, andere gesprekken en verrassende elementen zijn immers de basis voor innovatie. Samen maken we toekomst.

Onze collega Stefan Suy, partner en bestuurslid bij Joanknecht, zit als penningmeester in het bestuur van de stichting. Meer weten over ons hr-beleid of over zijn rol bij TROMP? Neem contact op met Stefan, per mail naar ssuy@joanknecht.nl of telefoon +31 (0)40 240 9511.