Internationaal

Joanknecht is aangesloten bij PrimeGlobal, een van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in de wereld, met meer dan 300 succesvolle en kwalitatief hoogstaande leden in 80 landen.

 

PrimeGlobal is een energieke organisatie met een internationale spirit die mensen samenbrengt en de uitwisseling van kennis en contacten stimuleert. Als zodanig biedt PrimeGlobal zelf geen professionele diensten aan klanten aan; elk lid is een onafhankelijke partner voor haar klanten.

 

Als lid van PrimeGlobal kunnen de onafhankelijke leden dezelfde service en kwaliteit bieden als een wereldwijde organisatie met een breed palet aan diensten. De leden van PrimeGlobal delen de kernwaarden kwaliteit, professionaliteit, proactief en persoonlijk.

 

Toegevoegde waarde voor u

Als actief lid van PrimeGlobal beschikken we over een uitgebreid, wereldwijd netwerk van persoonlijke contacten. Onze klanten kunnen daardoor ook internationaal vertrouwen op kwalitatieve dienstverlening. Neem gerust contact met ons op, als u een accountant of belastingadviseur in het buitenland nodig heeft.

PrimeGlobal-logo
Meer weten?

Neem contact op met
onze experts

Edwin Vogel
Edwin_Vogel-90x90

Verslaglegging | Internationaal

T + 31 40 240 95 15

E evogel@joanknecht.nl

Mark-Jan van der Weerden
Mark-Jan_van_der_Weerden-90x90

Internationaal | Familiebedrijven

T + 31 40 240 94 73

E mvdweerden@joanknecht.nl

Services