Reporting medewerker

Reporting medewerker

24 juni 2019

Ben jij een echte verslaggevingsexpert en bijt jij je graag vast in complexe consolidaties? Of zou je dit graag willen leren? Wil je werken in een jong team in een leerrijke omgeving? Dan ben jij de reporting medewerker die wij zoeken! 

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen . Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

In de rol van reporting medewerker ga je aan de slag voor de leukste klanten in de regio Eindhoven. Van micro tot klein, van middelgroot tot groot, in verschillende branches. Je werkt veel samen met collega’s van onze assurance discipline en van het accountancy team waar je zelf onderdeel van uitmaakt.

  • Voor onze assurance klanten houd je je bezig met het opstellen van jaarrekeningen (in lijn met de RJ) en het uitvoeren van consolidaties. Dit betreft middelgrote tot grote ondernemingen met vaak complexe structuren. Daardoor blijft je werk uitdagend. De ene consolidatie is echt de andere niet. Het vergt veel denkwerk en analytische vaardigheden.
  • Daarnaast ga je voor onze online business coaching (OBC) klanten samensteldossiers opmaken op basis van NV COS4410 en jaarrekeningen opstellen in lijn met de RJ (Richtlijnen voor de Jaarverslaggeving).

 

Kortom, we bieden je een afwisselende baan; elke dag is anders. Vandaag werk je vanuit ons kantoor, morgen bij een van onze klanten. Je werkt namelijk regelmatig op locatie bij onze klanten, zodat je samen met het klantteam effectief en efficiënt aan de slag kunt.

 

KOM BIJ ONS WERKEN | We bieden we je een jong team in een leerrijke omgeving waarin je je snel kunt ontwikkelen. En waar alle mogelijkheden voor het vormgeven van je carrière open liggen.

 

Samenwerken in teams

Het reporting team bestaat uit echte specialisten en is onderdeel van het accountancy team. Dit team bestaat uit zo’n 35 collega’s die onze klanten ontzorgen op financieel gebied, van transactieverwerking tot jaarrekening, en bijstaan met deskundig advies. We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht. Samenwerken moet je dus echt leuk vinden. Want samen maken we toekomst.

 

WETEN HOE HET IS OM BIJ JOANKNECHT TE WERKEN? | Lees het verhaal van Laura Beerens , senior medewerker accountancy bij Joanknecht, of een van onze andere medewerkersverhalen.

 

Jouw talent

Enthousiast, communicatief vaardig en een echte verslaggevingsexpert? Of zou je dit graag willen worden? Wij willen jou! Je hebt hbo of wo werk- en denkniveau en 2 tot 3 jaar werkervaring in de accountancy. Een afgeronde opleiding op het gebied van accountancy of bedrijfseconomie is een pré, maar geen vereiste. Verder ben je proactief, nauwkeurig en een echte doorzetter. Kennis van en ervaring met CaseWare is een pré.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.