Vraag en antwoord over jubileumviering Joanknecht

Klanten en medewerkers van Joanknecht hebben een uitnodiging ontvangen voor een sfeervol Festival onder de Sterren. Hierin staat datum, aanvangstijd, eindtijd en festivallocatie vermeld. Aan- of afmelding kan doorgegeven worden via dit formulier. Gebruik hiervoor de unieke code uit de e-mail.

 

Op deze pagina vindt u antwoorden op veelgestelde vragen die wij van klanten hebben ontvangen. Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact op met marketing- & communicatieadviseur Trudie Govers, via telefoonnummer +31 40 844 70 00 of per e-mail: 70jaar@joanknecht.nl. Wij helpen u graag.

Q: Wat is de dresscode?

Voor het Festival onder de Sterren geldt geen dresscode. Wij nodigen u uit om kleding te dragen waarin u zich prettig voelt. Het festival is buiten. Op een koele avond is het raadzaam om een jasje, trui of sjaal mee te nemen. Draag schoenen waar u gemakkelijk op kunt lopen en staan.

 

Q: Mag ik iemand meenemen?

De uitnodiging is persoonlijk en bedoeld voor de ontvanger en zijn of haar partner. Hiermee bedoelen we een levenspartner; een echtgenoot/echtgenote of een vaste vriend of vriendin.

 

Q: Dien ik vooraf gegeten te hebben?

Ja, het is aan te raden om vooraf te eten. Het festival voorziet in hapjes en drankjes, maar dit is niet maaltijdvervangend.

 

Q: Is er voldoende parkeergelegenheid?

Het Festival onder de Sterren vindt plaats op het parkeerterrein van Joanknecht. Bedrijven op de Dr. Holtroplaan hebben hun parkeerterrein ter beschikking gesteld voor onze gasten om hun auto te parkeren. Dit wordt in goede banen geleid door verkeersregelaars. Desalniettemin willen we gasten ook wijzen op de mogelijkheid om zich te laten brengen en halen. Voor de ingang van het festival is ruimte voor kiss & ride. Wilt u een onbezorgde avond, dan kunt u ervoor kiezen om u te laten brengen en halen, bijvoorbeeld door een taxi.

 

Q: Ik haal het niet om er om 19:30 uur te zijn, wat nu?

We zouden het op prijs stellen als u aanwezig kunt zijn bij de officiële opening. Dit zal tussen 20:00 en 20:30 uur plaatsvinden.

 

Q: Wat willen jullie als cadeau?

Wie jarig is trakteert! Daarom organiseren we dit festival voor klanten en medewerkers. We verwachten geen cadeau. Wilt u toch graag iets geven? Mogen wij voorstellen om een donatie te doen aan stichting Team KING (Kanker IN Gezinnen). Team KING zet zich in om van kanker een ziekte te maken waarvan je geneest. Ze organiseren activiteiten en
evenementen om geld in te zamelen voor betere behandelingen dankzij research nurses. Daarnaast wil Team KING kanker bespreekbaar maken, onder andere door een voorlichtingsproject voor basisscholen, in samenwerking met oncologen en research nurses. Team KING is een ANBI-stichting: een Algemeen Nut Beogende Instelling. Daarmee zijn donaties aftrekbaar van de belastingen. Lees meer over de stichting en hoe u kunt doneren op: www.teamking.nl.

Trudie Govers

Marketing- & communicatieadviseur

T 040 844 70 00

E 70jaar@joanknecht.nl