Ondernemen in netwerken

Ondernemen in netwerken

Mensen specialiseren zich. Deze maatschappelijke trend zien we in de manier waarop ondernemers zich organiseren. Zaken buiten je specialisatie besteed je uit. Het kennen van de juiste mensen en het onderhouden van een groot netwerk wordt daarmee belangrijker.

Het juist netwerk

Joanknecht kan haar klanten introduceren aan professionals  die hen verder kunnen helpen, bijvoorbeeld bij het vinden van financiering. We steken tijd en energie in het onderhouden van dit netwerk onder meer bestaande uit ondernemingen, private equity, crowd funders en informal investors. We zitten er letterlijk midden in. Vanuit onze flexibele werkplek op de Health Innovation Campus bijvoorbeeld, waar we aan tafel zitten met onder andere Brabantse Ontwikkelings Maatschappij, Brainport Development en Rabobank.

Joanknecht als regisseur

Waar je vroeger als ondernemer bij één bank aanklopte, zijn er nu tientallen nichefinanciers. Joanknecht heeft toegang hiertoe, vaak via de achterdeur. Het stapelen van financiering vergt echter specifieke aandacht. De ondernemer heeft een regisseur nodig die het totale beeld kan overzien en alle partijen op één lijn kan krijgen. Joanknecht kan die regisseursrol vervullen, ook bij de koop of verkoop van een onderneming.

Wij zijn ons bewust van de kracht van samenwerken in partnerships en netwerken. Daarom zetten we onze deuren open, delen we kennis en netwerk voor een gezamenlijke win-win.

7 thema’s voor de toekomst

Dit nieuwsbericht is een onderdeel van een achtergrondartikel waarin Joanknecht 7 thema’s voor de toekomst deelt. Ons zeventigjarig jubileum is een mooi moment om vooruit te kijken naar de komende jaren. We zien trends en ontwikkelingen waar wij ons nu en in de toekomst op willen focussen. Daar nemen we u graag in mee. Lees het achtergrondartikel, waarin we ingaan op slim inzetten van technologische ontwikkelingen, onze mensen, familiebedrijven verder brengen in alle levensfasen, internationaal zakendoen, je accountant als business coach, ondernemen in netwerken en versterken van overlevingskansen. Dit is een greep uit trends en ontwikkelingen die wij vanuit onze business signaleren. Onze agenda is flexibel, maar wat zal blijven is onze persoonlijke benadering vanuit deskundigheid waarbij we motiverend en gedreven voor onze klanten het verschil willen maken.

Meer weten over ondernemen in netwerken?

Neem contact op met Marc Pelzers, partner, via +31 (0) 40 240 94 75 of mail naar mpelzers@joanknecht.nl of neem contact op met met Georges de Méris via +31 (0)40 240 9476 of mail naar gdmeris@joanknecht.nl