arbeidsmarkt Joanknecht Tim

Medewerker IT-services

Wij zijn op zoek naar een nieuwe medewerker IT-services. Ben je geïnteresseerd in nieuwe technologieën en geloof jij dat je door het inzetten van slimme oplossingen onze klanten echt verder kunt helpen? Dan zouden wij graag samen met jou onze IT-services discipline verder uitbouwen!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie en allesbehalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een nieuwe discipline binnen onze organisatie: IT-services. Onze klanten beschikken over veel gegevens, maar gebruiken deze waardevolle data vaak nog niet optimaal. Daarom hebben ze behoefte aan advies en begeleiding om digitale ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld BI, RPA en Process Mining) te omarmen en zo IT-omgevingen en processen verder te professionaliseren.

Hoe werken we bij Joanknecht?

We werken voor onze klanten breed samen in multidisciplinaire teams over de hele organisatie heen. Voor een specifieke opdracht werk je vaak met collega’s vanuit jouw discipline IT-services. Deze samenwerking is gebaseerd op een open cultuur, ruimte geven aan elkaar en snel verantwoordelijkheden krijgen. En die mag je dan ook nemen. Ook over je eigen planning en ontwikkeling. Daarnaast hebben we in onze samenwerking aandacht voor passende communicatie en het geven en ontvangen van feedback. Want daarmee kom je verder.

Lees hier het verhaal van onze collega Jeroen Vervoort over de ontwikkelingsmogelijkheden bij Joanknecht.

Wat ga je doen?

Als medewerker IT-services ben je werkzaam binnen een jong, gedreven team. Je werkt voor uitdagende klanten binnen diverse branches. Van bouw tot zakelijke dienstverlening, van agrarische sector tot detailhandel. Je gaat voornamelijk uitvoerende werkzaamheden verrichten voor opdrachten op het gebied van inzicht, optimalisatie en vernieuwing. Hierbij kun je denken aan:

 • Het creëren en beheren van dashboards voor onze klanten;
 • Het verkennen en ontsluiten van data uit diverse systemen van onze klanten;
 • Het creëren van een datamodel in een van onze BI tools (Qlik & PowerBI);
 • Het onderhouden en inrichten van onderliggende (SQL) databases;
 • Het inrichting en beheren van softwarematige robots (RPA);
 • Het ontsluiten en visualiseren van grote hoeveelheden logdata uit ERP-systemen middels Process mining technieken.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een gezellig, jong team
 • Professionele, coachende werkomgeving waarin jouw talent centraal staat
 • Goede ontwikkelingsmogelijkheden
 • De juiste begeleiding
 • Omgeving waarin technologische ontwikkelingen een grote rol spelen en dus geen dag hetzelfde is
 • Toegang tot ervaring en kennis
 • Leuke uitjes met de personeelsvereniging

Talent

Je bent enthousiast, leergierig en geïnteresseerd in nieuwe technologieën. Werkzaamheden pak je uit jezelf op. Je beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van IT, zoals hbo informatica, business & ICT, business IT & management en bedrijfsinformatica of mbo applicatie- en mediaontwikkelaar. Ervaring is niet noodzakelijk, maar kennis van (SQL)databases is een pré. Deze functie kan een mooie eerste of tweede stap in je carrière zijn.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl, of met Marlies Vervoordeldonk, hr- & communicatieadviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl.