Medewerker delivery center

Voor ons delivery center zijn we op zoek naar enthousiaste starters. Ben jij leergierig en heb je affiniteit met cijfers? Werk je graag samen in een team? Wil je door kunnen groeien in je talenten? Als medewerker delivery center ontwikkel je een brede basis, waarmee je verder kunt. Jouw talent en ambitie staan hierin centraal.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de regio Brainport. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast voldoende ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën. Want bij Joanknecht is alles mogelijk, zolang je het zelf aangeeft.

Functie

Binnen het delivery center werken we voor de verschillende disciplines die aanwezig zijn binnen Joanknecht. In eerste instantie ga je met name werken voor onze assurance discipline. Je assurance collega’s zijn je directe klanten. In de functie van medewerker delivery center ben je verantwoordelijk voor de juiste verwerking en vastlegging van controlewerkzaamheden. Het leveren van top kwaliteit aan de directe collega’s van de controlepraktijk is je hoogste prioriteit. Binnen de functie zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien naar senior medewerker. Daarnaast is er ruimte om met verbetervoorstellen te komen die bijdragen aan een efficiëntere werkwijze. Isabella van den Heuvel, coördinator delivery center, kan je er alles over vertellen.

De functie wordt bij voorkeur fulltime uitgevoerd, parttime is mogelijk (32 uur).

Talent

Je bent enthousiast, leergierig en hebt een goed cijfermatig inzicht. Verder ben je communicatief vaardig en werk je graag samen. Je hebt uitgebreide kennis van Excel, Word en Outlook en bent gezond eigenwijs. De mbo-opleiding junior assistent accountant of bedrijfsadministrateur niveau 4 heb je afgerond. Ook als je in de afrondende fase zit, zijn er mogelijkheden binnen het delivery center.

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of per e-mail.