Medewerker delivery center

Medewerker delivery center

10 november 2020

Voor ons delivery center zijn we op zoek naar enthousiaste starters. Ben jij leergierig en heb je affiniteit met cijfers? Werk je graag samen in een team? Wil je door kunnen groeien in je talenten? Heb jij een afgeronde MBO niveau 4 opleiding? En wil je jouw talent maximaal benutten in een fonkelnieuwe werkomgeving? Als medewerker delivery center ontwikkel je een brede basis, waarmee je verder kunt. Jouw talent en ambitie staan hierin centraal.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een mooie balans tussen formeel en informeel, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen en willen hierbij jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Functie

In het voorjaar van 2019 zijn we gestart met het opzetten van een delivery center. De basis qua werkzaamheden is gelegd voor met name de assurance discipline. De komende periode gaan we de werkzaamheden uitbreiden naar andere disciplines. In de rol van medewerker delivery center ga je meewerken in de dagelijkse praktijk. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de juiste verwerking en vastlegging van controlewerkzaamheden. Het leveren van top kwaliteit aan de directe collega’s is je hoogste prioriteit. Je collega’s van andere disciplines zijn je directe klanten. Je draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke werkwijze, onder meer met inzet van RPA (robotic process automation).   Daarnaast is er ruimte om met verbetervoorstellen te komen die bijdragen aan een efficiëntere werkwijze. Binnen de functie zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien naar senior medewerker. Isabella van den Heuvel, coördinator delivery center, kan je er alles over vertellen.

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk?   Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Lees hier de verhalen van je toekomstige collega’s!

 

Talent

Je bent enthousiast, leergierig, nauwkeurig en hebt een goed cijfermatig inzicht. Verder ben je communicatief vaardig en werk je graag samen. Je hebt uitgebreide kennis van Excel, Word en Outlook en bent gezond eigenwijs. Ook heb je…

 

  • een afgeronde mbo-opleiding assistent accountant niveau 4 met 2 jaar relevante werkervaring;
  • of een afgeronde associate degree accountancy;
  • of een afgeronde hbo-opleiding voltijd accountancy;
  • of je volgt momenteel een hbo-opleiding deeltijd accountancy.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of per e-mail.   Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.