Medewerker delivery center

Medewerker delivery center

21 oktober 2021

Voor ons delivery center zijn we op zoek naar enthousiaste starters. Ben jij leergierig en heb je affiniteit met cijfers? Werk je graag samen in een team? Volg je de associate degree opleiding Accountancy of heb je deze al afgerond? Laat van je horen! Als medewerker delivery center ontwikkel je een brede basis, waarmee je verder kunt.

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven, onze nieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat. Joanknecht is een jonge, professionele adviesorganisatie waar je je eigen carrière kunt vormgeven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, want onze mensen staan op de eerste plaats. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Functie: medewerker delivery center

In de rol van medewerker delivery center ga je meewerken in de dagelijkse praktijk. Je voert werkzaamheden uit voor meerdere vakgebieden. Dat maakt dit werk zo divers! Een voorbeeld is de juiste verwerking en vastlegging van controlewerkzaamheden. Het leveren van top kwaliteit aan de directe collega’s is je hoogste prioriteit. Je draagt bij aan een zo efficiënt mogelijke werkwijze, onder meer met inzet van RPA (robotic process automation). Daarnaast is er ruimte om met verbetervoorstellen te komen die bijdragen aan een efficiëntere werkwijze. Binnen de functie zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien naar senior medewerker. Daarnaast kan deze functie een opstap zijn naar een andere functie binnen Joanknecht.

 

Waarom werken bij Joanknecht?

Natuurlijk bieden we naast deze inhoudelijk interessante functie een fijne werkomgeving. Daarbij moet je denken aan:

  • Een gezellige werksfeer en goede onderlinge contacten; we kennen elkaar allemaal!
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek in een moderne thuisbasis, met een vrijdagmiddagborrel 😊
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal: doorstuderen (in deeltijd) behoort tot de mogelijkheden;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

Kom gerust eens op de koffie om de Joanknecht sfeer echt te proeven! Wil je nu al meer weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees onze medewerkersverhalen.

 

Talent

Je bent enthousiast, leergierig, nauwkeurig en hebt een goed cijfermatig inzicht. Verder ben je communicatief vaardig en werk je graag samen. Je hebt uitgebreide kennis van Excel, Word en Outlook en bent gezond eigenwijs. Qua opleiding volg je het associate degree programma in de richting Accountancy of je hebt deze al afgerond.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of per e-mail op lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.