werkstudent IT-audit en financial audit

Master scriptiestage

Master scriptiestage

23 maart 2020

Ben jij benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en belastingadvieskantoor? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier het schrijven van je scriptie met een stage, waarbij je direct de sfeer van ons kantoor ervaart!

We hopen dat je van verandering houdt

In deze rol ga je onderdeel uit maken van een informele organisatie. We werken bij Joanknecht dagelijks met elkaar samen voor klanten in de regio Brainport. Je werkt met een jong hecht team van betrokken collega’s die willen groeien en daarvoor veel ruimte krijgen. Wij opereren vanuit één vestiging in Eindhoven. Dit biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit, efficiënte dienstverlening en staan voor een proactieve aanpak naar onze klanten.

 

De stage

Wij bieden een scriptiestage aan op onze Assurance afdeling. Je werkt tijdens je stage aan het schrijven van je scriptie. Wij bieden jou daarnaast de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen binnen de betreffende afdeling. We spreken danvooraf een periode af waarin je gaat meewerken met je collega’s. Bijvoorbeeld een periode van drie weken waarin je meewerkt aan een klantcasus.

 

Als je het interessant vindt om ook kennis te maken met een of meerdere andere afdelingen dan kan dat ook! Is dit Accountancy of Belastingadvies? Of misschien Corporate Finance of Forensics & Recovery? Tijdens de sollicitatiegesprekken kijken we samen in welke afdeling(en) je interesse hebt.

 

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane masterstudent Accountancy en ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage waarbij je de scriptie schrijft en de mogelijkheid krijgt om mee te werken op de afdeling? Dan is dit de uitgelezen kans om jouw theoretische kennis uit te breiden met praktijkervaring. Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en kijk je kritisch naar zaken waarbij je op een duidelijke en rustige manier van jezelf laat horen als je het ergens niet mee eens bent? Dan zoeken wij jou!

 

Leer onze mensen kennen!

De Joanknecht bedrijfscultuur komt voort uit de gedachte dat we samen verantwoordelijk zijn voor het succes. Ons succes en het succes van onze klanten. Maar hoe werkt dat in de praktijk?

 

Benieuwd met wie je gaat samenwerken? Lees hier de verhalen van je toekomstige collega’s!

 

Contact

Interesse in deze scriptiestage? Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan.