Maarten Simon over zijn werkstudentschap

activiteiten banner normal

Direct klantcontact is typisch Joanknecht & Van Zelst

Als bedrijfseconomiestudent aan de Tilburg University ben ik tijdens een studentenactiviteit in contact gekomen met Joanknecht & Van Zelst. Wij konden een kijkje in de keuken nemen bij verschillende kantoren. Daardoor kreeg ik een goede indruk van de verschillende type kantoren. Zo merkte ik dat je bij de big four met oob-ondernemingen minder contact met de ondernemer zelf opbouwt. Dat is heel anders binnen een mkb-praktijk. Klanten bedienen is belangrijk voor mij. Juist omdat ik dit zo belangrijk vind had Joanknecht & Van Zelst direct mijn aandacht.

Ik twijfelde dus geen moment om na een invitatie van Joanknecht & Van Zelst deel te nemen aan de Summercourse. Mocht jij in de toekomst hiervoor een uitnodiging ontvangen dan kan ik je sterk aanbevelen hierop in te gaan. In deze tweedaagse Summercourse leer je niet alleen meer over het werk, zo hadden wij een casus met de CFO van Van Bommel, maar veel belangrijker, je leert de mensen van Joanknecht & Van Zelst kennen.

Werkstudent in de Assurance praktijk
Na deze twee dagen was ik verkocht. Het was dan ook niet lang nadenken over mijn vervolgstap: werken in de rol van werkstudent bij de discipline Assurance. Hier houd ik mijzelf voornamelijk bezig met de interim- en balanscontroles van verschillende ondernemingen zowel op  kantoor als op locatie, bij de klant. Je krijgt dus alle ruimte om in contact te komen met de klant en dat is typisch Joanknecht & Van Zelst.

We zoeken nog een leuke collega voor een werkstudentschap.

Maarten Simon ( 22 jaar)

Mocht je meer willen weten over onze leerzame werkstudentschappen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die dit kantoor jou te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met Lonneke van Loon- van Bavel via lvloon@joanknecht.n of bel 040-844 7000.

 

 

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal