Maak kennis met Flow+

Flowplus voor ondernemers

Om het als ondernemer goed te doen, moet je het beter willen doen. Beter dan de concurrent maar vooral beter dan jezelf, je moet niet alleen openstaan voor groei, je moet er actief naar op zoek zijn. Als ondernemer en als organisatie.

Wat is Flow+?

Flow+ helpt ondernemers en hun onderneming naar een hoger niveau. Als scherp en kritisch klankbord verdiepen we de kernvraagstukken. Dagelijkse uitdagingen die zich voordoen bestrijken verschillende besturingsonderwerpen, zoals strategie, leiderschap, middelen, processen, medewerkers en resultaten. Deze gaan we samen plaatsen binnen ‘de wereld van de ondernemer’. Heb je er al ooit over nagedacht hoe jouw wereld eruit ziet?

Dit gaan wij als Flow+ op de volgende manieren doen:

 

  1. Onze Flow+ coaches gaan op gestructureerde wijze en periodiek met jou in gesprek. Als kritisch klankbord helpen we jouw vraagstukken scherp te krijgen en zicht te krijgen op je persoonlijke ambities en ondernemingsvaardigheden. We helpen dit te vertalen naar jouw rol binnen je onderneming.
  2. We bekijken je onderneming vanuit een verfrissende invalshoek. Hierbij maken we mede gebruik van een internationaal gevalideerde methodiek. Dat helpt ons om samen met jou ondernemingskansen te identificeren, 0-meting en ambitie te bepalen, focus te creëren en daarmee richting te geven aan je onderneming.
  3. Met inzet van moderne technologie creëren we in samenwerking met Joanknecht IT-services dashboards om beschikbare informatie om te zetten in stuurinformatie. Dit geeft de ondernemer inzicht in zijn onderneming en grip op het veranderproces.

We dagen je organisatie, en jou persoonlijk, continue uit in groei en  ontwikkeling.

 

Voor wie zijn we er?

Flow+ is er voor actieve ondernemers en hun ondernemingen die open staan voor sparring, reflectie en advies. Ondernemers die bereid zijn te investeren in ondernemerschap en hun onderneming. Die soms worstelen met gevoelens van eenzaamheid en onbegrip als ondernemer. Herken je jezelf hierin? Dan zou Flow+ iets voor jou kunnen betekenen!

 

Wie is Flow+?

Het Flow+ team bestaat op dit moment uit Lonney Geris, Jeroen Beckers, Suzan van der Loo en Marlies Vervoordeldonk. Wil je meer weten of kennismaken met Flow+? Check onze website, neem contact met ons op per e-mail of per telefoon op +31 (0)40 240 9418 of kom langs. De koffie staat hier klaar, maar wij komen ook graag naar je toe.

 

Waarom Flow+?

Marco Verhagen, bestuursvoorzitter Joanknecht: “Uit onze klanttevredenheidsgesprekken komt sterk naar voren dat een groot deel van onze klanten behoefte heeft aan een brede advisering door ons. Het gaat dan naast het financiële perspectief over het persoonlijk ondernemerschap, concrete ondernemingsvraagstukken en de onderlinge samenhang daartussen. Op een persoonlijke en deskundige manier invulling geven aan ook die bredere behoefte, past uitstekend binnen onze bedrijfsvisie. Dat maakt dat we verder uitbreiden op ons dienstenaanbod door introductie van Flow+.”