loonbelasting/global mobility specialist

Loonbelasting / global mobility specialist (4-8 jaar ervaring)

Loonbelasting / global mobility specialist (4-8 jaar ervaring)

20 november 2020

Ons loonbelasting/global mobility team is op zoek naar versterking. Wil jij meewerken aan het verder (internationaal) uitbouwen van deze praktijk binnen onze discipline belastingadvies? Neem je graag initiatief en kun je goed samenwerken?  Wil jij doen waar je goed in bent en jouw talent maximaal benutten? Kom ons fiscale team versterken in de rol van loonbelasting/global mobility specialist!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. En we zijn alles behalve een traditioneel accountants- en fiscaal advieskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda en we staan continu in verbinding met onze klanten. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen.

 

Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende functie als loonbelasting/global mobility specialist binnen ons fiscale team. Je gaat voor klanten aan de slag met loonbelasting en global mobility vraagstukken van A tot Z. Onze klanten bevinden zich in zeer diverse branches, dus geen vraagstuk is hetzelfde. In je werkzaamheden coach je junior collega’s on the job. Verder lever je een bijdrage aan het uitbouwen van onze loonbelasting/global mobility praktijk. Hierbij werk je nauw samen met het fiscale team, het salarisadviesteam en onze hr business partners. Internationaal gezien werk je samen met de buitenlandse partnerkantoren van Prime Global. Neem hiervoor eens een kijkje op www.joanknecht.com.

 

Natuurlijk bieden we naast deze inhoudelijk interessante functie een fijne werkomgeving. Daarbij moet je denken aan:

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari 2021 werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio, van start-ups tot familiebedrijven en internationale organisaties;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Kom gerust eens op de koffie om de Joanknecht sfeer echt te proeven!

 

Samenwerken in teams

Het fiscale team bestaat uit bijna 30 collega’s die werkzaam zijn binnen de algemene adviespraktijk en verschillende specialisaties, zoals btw, internationaal, estate planning en loonbelasting. We werken nauw samen met alle andere disciplines binnen Joanknecht. Weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees het verhaal van Stefan van de Velde, controleleider, of Iris van Mierlo, adviseur accountancy, of een van onze andere medewerkersverhalen.

 

Talent

Je bent enthousiast, communicatief vaardig (inclusief goede beheersing van ieder geval de Engelse taal en eventueel ook de Duitse taal) en toont initiatief. Verder ben je proactief, leergierig, analytisch sterk, werk je graag en goed samen in teamverband, ben je betrokken bij onze klanten en ga je voor kwaliteit gecombineerd met pragmatisme. Je hebt een universitaire opleiding Fiscaal Recht en/of Fiscale Economie afgerond en hebt 4 tot 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Deze functie kan een mooie volgende stap in je carrière zijn. Het signaleren van adviesbehoeften en de interactie met onze klanten en met onze verschillende disciplines zie je als een leuke uitdaging.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Stuur jouw sollicitatie naar Susan Vonk, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9531 of via svonk@joanknecht.nl. Ook met vragen kun je bij Susan terecht.