Kennissessie ‘help, ik ben succesvol aan het innoveren’

Bent u succesvol met innoveren en is daarbij waardevolle IP ontstaan? Vraagt u zich af of uw IP voldoende is beschermd en/of u vanuit de juiste structuur werkt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om op fiscaal interessante wijze uw onderneming in een passende structuur onder te brengen? Is uw onderneming klaar voor toetreding van externe investeerders of overweegt u wellicht binnen afzienbare tijd een exit?

Wilt u hierover en over andere onderwerpen ervaringen uitwisselen met collega-ondernemers, dan bent u van harte uitgenodigd voor de Kennissessie ‘Help, ik ben succesvol aan het innoveren’ op donderdag 18 november 2021.

Wat kunt u verwachten?

We gaan samen met u belangrijke juridische en fiscale aspecten bespreken met als doel zoveel mogelijk zorgeloos te kunnen innoveren. We delen relevante juridische uitdagingen, valkuilen, tips en tricks. Uiteraard komen ook kansen die zich voordoen bij innovatie aan de orde. We streven naar een interactieve kennissessie waarbij onderwerpen aan de hand van uw praktijkervaringen en die van uw collega-ondernemers aan bod komen en waarbij ervaringen onderling kunnen worden uitgewisseld.

Mogelijke onderwerpen die de revue kunnen passeren:

  • Hoe ontstaat IP en hoe kan ik deze het best beschermen?
  • Op welke wijze kan ik mijn onderneming geschikt maken voor toetreding van investeerders of voor een exit?
  • Welke fiscale mogelijkheden zijn er om mijn onderneming in een passende juridische structuur onder te brengen?
  • Over welke topics wilt u nog meer horen? Laat het ons weten!

 

 

Evelyn Peerboom-Gerrits

Evelyn is advocaat bij Louwers IP|Technology Advocaten. Zij adviseert en ondersteunt cliënten, zowel nationaal als internationaal, op het gebied van informatietechnologie, innovatie, creatie en design. Evelyn heeft een kritische kijk op de feiten en gaat geen uitdaging uit de weg

 

 

Heidi Renders

Heidi is notaris bij H2H notaris. Zij werkt al vele jaren met een grote diversiteit aan ondernemers samen in haar rol als adviseur en vertrouwenspersoon. Heidi is een betrokken, deskundige maar ook nuchtere jurist en werkt het liefste in teamverband.

 

 

Dennis Sevenhoven

Dennis is belastingadviseur bij Joanknecht. Vanuit zijn fiscale invalshoek helpt hij ondernemers bij het realiseren van hun doelen. Hij zet daarbij graag zijn expertise en creativiteit, maar ook die van zijn collega’s en kennispartners in, steeds met als doel de optimale oplossing voor zijn klanten.

 

 

Aanmelden

Heeft u interesse? Meld u aan door een e-mail te sturen naar activiteiten@joanknecht.nl. Uiterlijk een week voor het seminar ontvangt u bericht met aanvullende informatie.