Junior salarisadministrateur

Junior salarisadministrateur

18 februari 2020

Zoek jij een startersbaan bij een echte Eindhovense organisatie? Ben je nauwkeurig en wil je alles leren over het lezen en draaien van loonstroken? Zou je graag voor onze klanten de handen uit de mouwen steken op het gebied van loonadministratie? Wil je werken in een jong team in een leerrijke omgeving? Dan ben jij de junior salarisadministrateur die wij zoeken!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. Met oog voor een goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen. Hierbij willen we jouw talent zo goed mogelijk inzetten. Er is daarnaast volop ruimte voor het inbrengen van eigen initiatieven en ideeën.

 

Wat hebben wij jou te bieden in de rol van junior salarisadministrateur?

Volop kansen en mogelijkheden om onze salarisadviespraktijk verder mee uit te bouwen als junior salarisadministrateur! Bovenal ga je als expert aan de slag op het gebied van loonadministratie waaronder het verzorgen van loonstroken en salarisverwerking voor onze klanten. Hierbij krijg je volop begeleiding om alle ins en outs te leren over salarisverwerking. In de eerste periode werk je daarom met name vanuit ons kantoor. Na verloop van tijd ga je regelmatig op locatie bij onze klanten werken.

 

De werkzaamheden vragen een nauwkeurige manier van werken. Oog voor detail is echt belangrijk. Verder bieden we je een jong team in een leerrijke omgeving waarin je je snel kunt ontwikkelen. En onthoud: geen dag is hetzelfde, dus laat je verrassen!

 

De functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

 

Samenwerken in teams

Het salarisadviesteam bestaat uit echte specialisten en is onderdeel van het accountancy team. Dit team bestaat uit zo’n 35 collega’s die onze klanten ontzorgen op financieel gebied, van transactieverwerking tot jaarrekening, en bijstaan met deskundig advies. We werken nauw samen met alle disciplines binnen Joanknecht. Samenwerken moet je dus echt leuk vinden. Want samen maken we toekomst.

 

Weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees het verhaal van Laura Beerens, senior medewerker accountancy bij Joanknecht, of een van onze andere medewerkersverhalen.

 

Jouw talent

Enthousiast, communicatief vaardig en gemotiveerd om een echte payroll expert te worden? Wij willen jou! Je hebt mbo of hbo werk- en denkniveau en bent bereid een opleiding op het gebied van salarisverwerking te volgen (PDL of VPS). Deze functie is een uitstekende start van je carrière. Verder ben je proactief, werk je nauwkeurig en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.