Audit manager

Junior IT-auditor

Junior IT-auditor

8 maart 2021

Ter versterking van ons IT-audit team zijn we op zoek naar een enthousiaste junior IT-auditor! Sta je te trappelen om direct met en voor klanten van Joanknecht aan de slag te gaan op het gebied van IT? Zijn samenwerken en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling belangrijk voor jou? Wil je dat ervaren in een fonkelnieuwe werkomgeving? Laat van je horen!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio vanuit één vestiging in Eindhoven. Wij zijn een jonge, professionele organisatie waarin je de ruimte krijgt jezelf te zijn. En we zijn alles behalve een traditioneel accountantskantoor. Innovatie en technologie staan bij ons hoog op de agenda en we staan continu in verbinding met onze klanten. Bovenal kijken we breed naar de ontwikkeling van onze mensen.

 

IT-auditor: wat ga je doen?

Ons IT-audit team bestaat uit zeven enthousiaste collega’s en is onderdeel van onze assurance praktijk. We zetten bij Joanknecht sterk in op IT-audit en advisering Ons IT-audit en IT-services team groeit dan ook snel. Je gaat niet alleen met hen samenwerken maar ook met collega’s uit de assurance praktijk. Zo leer je snel veel mensen kennen en werk je in wisselende teams.

 

Een IT-audit geeft inzicht in de inrichting en beheersing van de automatiseringsomgeving van een organisatie. Naast de betrokkenheid bij de controle van de jaarrekening richt het IT-audit team zich op proces audits zoals ISAE3402 en SOC 2 rapportages, IT-security zoals DigiD assessments, maar ook op adviesopdrachten zoals business intelligence en process mining. Verder zijn we ook bezig met de auditpraktijk van de toekomst: denk dan bijvoorbeeld aan blockchain en robotic auditing.

 

Als junior IT-auditor ben je mede verantwoordelijk voor de uitvoering van IT-audits en advieswerkzaamheden bij uitdagende klanten binnen diverse branches. Van bouw tot zakelijke dienstverlening, van agrarische sector tot detailhandel. Hierbij krijg je snel verantwoordelijkheden en werk je direct met en bij de klant. Je haalt energie uit het signaleren van kansen bij klanten en bent actief in het opbouwen en onderhouden van je eigen netwerk.

 

Waarom junior IT-auditor bij Joanknecht?

We bieden je een fijne leer- en werkomgeving gekenmerkt door:

 

  • Een gezellige werksfeer en onderlinge contacten als in een kleine organisatie; we kennen elkaar allemaal!
  • Goede balans tussen samen aan het werk zijn voor klanten, inspanning en ontspanning;
  • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
  • Een fonkelnieuwe werkplek en fijne thuisbasis (per 1 februari werken we vanuit onze nieuwe ontmoetingsplek op Beemdstraat 36 in Eindhoven);
  • Een introductieprogramma bij aanvang waardoor je Joanknecht als organisatie en onze mensen goed leert kennen;
  • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
  • De leukste klanten in de Brainportregio;
  • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
  • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Talent

Ben je enthousiast en heb je een goede basiskennis op het gebied van IT? Beschik je daarnaast over een (bijna) afgeronde hbo of wo opleiding in één van de volgende richtingen: business & ICT, bedrijfseconomie, (technische) bedrijfskunde, informatica, (bestuurlijke) informatiekunde, of een vergelijkbare opleiding en heb je de ambitie om door te studeren richting Register EDP–Auditor (RE)? Dan willen wij je graag uitnodigen voor een kop koffie.

Jeroen Vervoort, Lucas Vousten en Joey Sweegers gaan graag het gesprek met jou aan. Als je nu al meer wilt weten over onze IT-auditpraktijk en hoe wij werken, lees dan hun verhalen. Ook Lana Ebergen vertelt over haar werk als junior IT-auditor bij Joanknecht.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Stuur jouw sollicitatie naar Susan Vonk, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via svonk@joanknecht.nl. Ook met vragen kun je bij Susan terecht.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.