Jubilarisuitje: samen 291 jaar werkzaam bij Joanknecht

Jubilarissen

20 jubilarissen in totaal 291 jaar werkzaam bij Joanknecht. Van 5-jarig tot 35-jarig jubileum en alle mijlpalen daar tussenin. Dat is reden voor een feestje! En dat werd gevierd met een diner bij boer Henk, Bijzonder Brabants, met zijn onvergetelijke groentetuin op de Peelrandbreuk in Deurne.

Bij aankomst werden de jubilaressen getrakteerd op een aperitief met, vanzelfsprekend, een groentesnackje. Na een introductie van boer Henk en een welkomstwoord door Stefan Suy kon het grote genieten beginnen. In de stal werden de gerechtjes met vergeten groente geserveerd. Deze waren bereid door topkok Jan van Hout in zijn mobiele keuken!

Tussen de gangen door nam boer Henk de jubilarissen mee op zijn ontdekkingsreis door zijn groentetuin. Meer dan 100 verschillende groenten sieren zijn erf. Deze worden in de buitenlucht zonder bestrijdingsmiddelen geteeld. En dat dat de smaak ten goede komt, hebben de jubilarissen ervaren. De groenten en bloemen werden ter plekke uit de aarde gehaald om te laten proeven. Op de peelrandbreuk die het erf doorkruist, bevindt zich een ondergrondse waterval. Boer Henk vertelde hier gepassioneerd over, voordat de jubilarissen zich te goed deden aan de laatste gerechtjes.

Dankzij de bevlogen boer Henk, zijn groente en de hele entourage in en om de boerderij de Breemortel een avond om nooit te vergeten!

Gefeliciteerd, Niels de Kort, Anita Roelofs, José de Pijper, Judith van Gils, Ingrid van de Pol, Sandra Claassen, Jessica van den Bos MSc RA, Lucas Vousten, Marlies Vervoordeldonk, Frank Steeghs, Joris van Dijk, Karin Sormani, Marco Verhagen, Joost Kemps, René Köster, Edwin Vogel, Bas Leijen, Joey Sweegers en Celine van der Veer!