Handelsbedrijf

Joanknecht presenteert vooruitstrevende werkwijze aan collega-accountants

 

Op 6 september organiseert Exact Online een Branchesessie Handel voor accountants. Wij werken al lange tijd samen met Exact Online. Tijdens deze sessie vertelt onze collega Stefan van Halteren aan collega-accountants over onze werkwijze voor wat betreft advisering. We delen hoe we middels online dienstverlening de ondernemer en diens onderneming coachen.

Passend advies

Steeds meer klanten willen advies van hun accountant dat verder gaat dan de boekhouding. Denk daarbij aan advies over optimale prijsstrategieën, voorraadniveaus of contracten met leveranciers. Wij streven er naar om het besluitvormingsproces van de ondernemer met cloud based dashboard rapportages te verbeteren.

Van data naar procesverbetering

Goed inzicht in business specifieke KPI’s is noodzakelijk ter verbetering van de processen en ondernemersbesluiten. Dit is mogelijk met de financiële en operationele data uit de administratie.

Wat zijn de voordelen van data analyse?

  • Realtime inzicht in business specifieke KPI’s
  • Gerichte analyses met behulp van data-visualisatie
  • Eenvoudige en duidelijke management rapportages

In de branchesessie neemt Stefan van Halteren collega-accountants mee in de werkwijze van Joanknecht. De mogelijkheden van dashboarding in Qlick Sense in combinatie met proactief adviseren over de bedrijfsvoering zorgt ervoor dat de ondernemer altijd weet hoe zijn onderneming ervoor staat.

Kunnen we ook u hierbij adviseren? Lees meer over Online Business Coaching of neem contact op met Stefan van Halteren.