Joanknecht & Health Innovation Campus

 

Joanknecht is trotse partner van Health Innovation Campus omdat wij innovatieve ideeën omarmen en graag bereid zijn om startende ondernemingen te ondersteunen bij hun verdere ontwikkeling. Wij hadden daarom al een samenwerking met Nemo Healthcare, een van de partijen die gevestigd is op de Health Innovation Campus.

Samenwerking met Health Innovation Campus

Health Innovation Campus (HIC) bouwt samen met hun partners aan een campus voor innovaties in de zorg, met internationale allure. Daar dragen wij als partner graag aan bij. Onze belofte is immers: we maken de ondernemer èn diens onderneming beter in elke levens- en ondernemersfase. Dat doen we met hoogwaardige kennis, een onafhankelijke blik en een multidisciplinaire kijk op de financiële en fiscale praktijk van ondernemer en onderneming.

We kennen uw onderneming door en door, en voegen continue waarde toe met scherpe analyses, verrassende inzichten en praktische adviezen. Dat draagt bij aan het succes van uw onderneming en van u.

Online Business Coaching

Joanknecht loopt voorop in de ontwikkeling van online diensten die ondernemers meer mogelijkheden geven. Meer duidelijkheid, meer inzicht en daardoor meer controle – tegen vaste kosten. De organisatie is ingericht op moderne financiële dienstverlening waarbij gebruik wordt gemaakt van moderne en online automatiseringsoplossingen.

Personal coach

U kunt Joanknecht het best vergelijken met een personal coach. Iemand die de gezondheid van uw organisatie precies kent, weet wat de kwaliteiten zijn en wat moeilijker gaat. Iemand die dat in de gaten houdt. Die de grote lijn ziet, en de uitdagingen van elke dag. Iemand waarmee u, op basis van uw huidige financiële welzijn, doelen kunt bepalen en kunt werken aan betere gezondheid, meer flexibiliteit, meer veerkracht en meer mogelijkheden.

Actief samenwerken

Om gevoed te blijven in relevante ontwikkelingen, blijven we niet achter ons bureau zitten maar onderhouden we actieve relaties met onze partners, leveranciers en klanten. Daar waar we kunnen, bundelen we onze inspanningen om samen te innoveren.