Joanknecht event partner TEDxEindhoven

Joanknecht stimuleert innovatie. Als event partner van TEDxEindhoven steunen wij dit platform waar Ideas Worth Spreading gedeeld worden. In november vorig jaar bracht TEDxEindhoven een gemêleerde groep uit bedrijfsleven, techniek, kunst en cultuur, zowel professionals als studenten, samen in de uitverkochte Philipszaal van het Evoluon. Ook dit jaar zijn de ambities van de TEDx-organisatie hoog. Wij werken daar graag aan mee.

TEDx

Een rode stip, een klok die de maximale spreektijd van 15 minuten aangeeft en bekende en onbekende sprekers die hun – veelal- persoonlijke verhaal delen. Dat is TEDx. Een wereldwijd concept dat ingaat op een breed scala aan onderwerpen, zoals Are schools killing creativity? What makes a great leader? How can I find happiness? TED staat voor Technology, Entertainment, Design. TED talks worden live uitgezonden en achteraf met het wereld wijde web gedeeld. Met als doel: mensen inspireren. Bekijk hier de 25 meest gedeelde TED talks.

TEDxEindhoven

Sinds 2016 is het initiatief ook in Eindhoven gestart. Onze collega Rens Adam – adviseur bij Joanknecht – is als Treasurer zeer actief betrokken bij de organisatie van TEDxEindhoven. Omdat hij gelooft in het stimuleren van innovatie. Het begint met een goed idee!

Terugblik TEDxEindhoven 2017

Het thema van het TEDxEindhoven main event van vorig jaar was Lightbulb Moments. 14 sprekers stonden op het podium en deelden hun ingevingen. Bekijk de aftermovie. Smaak te pakken? Op het TEDxEindhoven Youtube-kanaal kijk je alle filmpjes terug. Meer weten over TEDxEindhoven? Neem contact op met Rens Adam via +31 (0)40 240 94 10 of mail radam@joanknecht.nl.