Jaap Reckers over klantmanagement

activiteiten banner normal

Ruimte voor ontwikkeling is typisch Joanknecht & Van Zelst 

In mijn ontwikkeling bij Joanknecht & Van Zelst kies ik ervoor de rol van klantmanager op te pakken binnen de discipline Accountancy. Ik wil de eerste zijn waarmee de klant contact zoekt en aan tafel zit. Dat vind ik leuk. In de basis moet je alles gezien hebben om deze rol te kunnen vervullen. Belangrijk onderdeel is dat je eerst kennis en ervaring opdoet. Des te makkelijker wordt het adviespuntenten kunnen signaleren die een klant zelf niet aandraagt. Daarin wil ik verder groeien.

Mijn uitdaging is te weten wat bij de klant speelt
De klant ècht leren kennen en hem ontzorgen. Dat is de rol waarin ik aan het groeien ben. Uiteindelijk wil ik een volwaardig bedrijfsadviseur worden.Voor veel studenten klinkt dat adviseren leuk maar daarvoor moet je dus wel een goede basis hebben. Bij Joanknecht & Van Zelst is dat mogelijk want je krijgt alle ruimte. Joanknecht & Van Zelst heeft verschillende specialismen onder één dak en zet zich in voor de ontwikkeling van persoonlijke talenten. Gelegenheid jezelf te ontwikkelen hoor je bij andere kantoren natuurlijk ook maar hier kan het echt. Alle randvoorwaarden zijn aanwezig echter je bent en blijft natuurlijk wel zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling.

Collega’s staan open voor andere ideeën en inspireren elkaar
Naast persoonlijke ontwikkeling wordt bij Joanknecht & Van Zelst veel aandacht besteed aan het hooghouden van kwaliteit. Daar leer ik zelf heel veel van doordat we leuke en inhoudelijke discussies voeren. Mensen staan hier open voor andere ideeën en inspireren elkaar. En dat is voortdurend in ontwikkeling. Niet voor niets won Joanknecht & Van Zelst recent de Cloud Award voor innovatie. Nieuwsgierig geworden over Joanknecht & Van Zelst, ik vertel je graag over ons kantoor. We zoeken nog een leuke collega als ervaren assistent accountant.

Wil je meer weten, je kunt me bellen 040 – 844 7000, mailen of contacten via LinkedIn.

Jaap Reckers MSc (27 jaar)

Mocht je meer willen weten over Joanknecht & van Zelst of ben je benieuwd naar de mogelijkheden die dit kantoor jou te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met Eva van Olphen via evolphen@joanknecht.nl of bel 040-844 7000

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal