MET JOANKNECHT IT-SERVICES

BEREIKT U MEER
INZICHTGRIPOPTIMALISATIEVERNIEUWING

Onze toegevoegde waarde

voor uw organisatie

Onze IT-diensten geven u real-time inzicht in uw organisatie op basis van uw informatiebehoefte. Dat inzicht leidt tot op feiten gebaseerde besluitvorming. Oftewel: geen (vervelende) verrassingen meer.

 

Heeft u ook behoefte aan meer inzicht in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: Datavisualisatie / Dashboards, Process mining, Continuous Monitoring, Internet of Things, Benchmarks

Wij kunnen u helpen om uw organisatie beter te beheersen op basis van de normen die u, of de overheid, stelt. Dit door middel van transparante, betrouwbare financiële en operationele verantwoording. Zo kunt u voldoen aan complexe en veranderlijke wet- en regelgeving. En u krijgt meer inzicht in eventuele kwetsbaarheden.

 

Heeft u ook behoefte aan meer grip op uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: ISAE 3402 / SOC1 / SOC2, DigiD-assessment / ENSIA, IT-kwetsbaarhedenscan, GRC framework, Continuous Auditing / Continuous Monitoring

Weet u uit welke stappen uw proces werkelijk bestaat? IT-Services biedt u inzicht in werkelijk verloop en doorlooptijd van processen. Wij kunnen u helpen met het efficiënter inrichten en verder automatiseren of robotiseren van uw organisatieproces. Dit bespaart tijd en reduceert kosten.

 

Heeft u ook behoefte aan optimalisatie in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: Process mining, Robotisering, Datavisualisatie / Dashboards, Continuous monitoring

U wilt graag dat uw organisatie altijd inspeelt op IT-ontwikkelingen. Joanknecht is uw onafhankelijke sparringpartner waar het gaat om vernieuwing. Met onze IT-Services maakt u uw organisatie ‘futureproof’. Wij zorgen er samen voor dat IT optimaal bijdraagt aan uw organisatiedoelen. En u integreert innovatie als kernwaarde.

 

Heeft u ook behoefte aan vernieuwing in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: Robotisering, Blockchain, Augmented Reality, Artificial Intelligence

We maken toekomst met informatietechnologie

Informatietechnologie (IT) is een fundamenteel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Voor veel organisaties betekent dat echter vooral ‘technologie’, terwijl juist die ‘informatie’ veel kansen biedt om waarde toe te voegen.

 

Joanknecht IT-Services heeft een betrouwbare pioniersmentaliteit en combineert dit met jarenlange ervaring in complexe informatiesystemen en kennis van nieuwe technologieën. Vanuit onze achtergrond als accountant hebben we ruime ervaring in diverse branches. Zo helpen we u om IT optimaal in te zetten voor inzicht, grip, optimalisatie en vernieuwing.

Meer weten?

Neem contact op met
onze experts

Jeroen Vervoort
Jeroen Vervoort 90x90

T 040 240 94 95

E jvervoort@joanknecht.nl

Stefan Suy
Stefan Suy 90x90

T 040 240 95 11

E ssuy@joanknecht.nl

Lucas Vousten
Lucas Vousten 90x90

T 040 240 95 16

E lvousten@joanknecht.nl

Oscar Reuvers
Oscar Reuvers 90x90

T 040 240 94 85

E oreuvers@joanknecht.nl

Joost Kemps
Joost Kemps 90x90

T 040 240 94 49

E jkemps@joanknecht.nl

Wouter Bonnee

T 040 240 94 52

E wbonnee@joanknecht.nl

Mark Nagtzaam

T 040 240 95 59

E mnagtzaam@joanknecht.nl

Ties Meesters
Ties Meesters 90x90

T 040 240 94 59

E tmeesters@joanknecht.nl

Harold Berendsen

T 040 240 94 90

E hberendsen@joanknecht.nl

Joey Sweegers
Joey_Sweegers-90x90

T 040 240 94 54

E jsweegers@joanknecht.nl

Opdrachtgevers

Joanknecht IT-Services helpt u met het optimaal inzetten van IT voor uw onderneming. Wij doen dit samen met u. Daarmee zorgen we voor inzicht, controle, optimalisatie en vernieuwing. Enkele ondernemers die u voor gingen zijn: