We maken toekomst
met informatietechnologie

Informatietechnologie (IT) verbetert uw bedrijfsprestaties

Informatietechnologie (IT) is een fundamenteel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Voor veel organisaties betekent dat echter vooral ‘technologie’, terwijl juist die ‘informatie’ veel kansen biedt om waarde toe te voegen.

 

Joanknecht combineert jarenlange ervaring met complexe informatieprocessen met kennis van de state-of-the-art software en een betrouwbare pioniersmentaliteit. Zo helpen we u om IT optimaal in te zetten voor inzicht, controle, optimalisatie en vernieuwing van uw organisatie.

Onze toegevoegde waarde in Informatietechnologie (IT) voor u in beeld

Jeroen Vervoort

IT-Auditor
Business Intelligence
IT-security
Forensic auditing

T 040 240 94 95

E jvervoort@joanknecht.nl

Lucas Vousten
Contactpersoon Lucas Vousten

IT Auditor – Partner

T 040 240 95 16

E lvousten@joanknecht.nl

icoon-it

We zijn onderdeel van het proces

 

In plaats van controle achteraf, zijn onze accountants en (IT-) auditors onderdeel van uw (financiële en proces) verantwoordingsketen. Doordat we de digitale systemen en processen continu analyseren geven we, samen met u, aantoonbaar inhoud aan instant proces- en data level Assurance. Dat geeft interne én externe stakeholders de mogelijkheid om actueel te monitoren op gerealiseerde servicelevels en GRC- (tax/legal) compliance krijgen.

Inzicht

Onze IT-diensten geven u inzicht in uw organisatie op basis van de informatiebehoefte die u heeft. Dat inzicht leidt tot op feiten gebaseerde, data gestuurde besluitvorming. Oftewel: geen (vervelende) verrassingen meer.

Heeft u ook behoefte aan meer inzicht in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: BI, Process mining, PRIEM, Continuous Monitoring, IoT, Benchmarks

Grip

Met onze IT-diensten heeft u de mogelijkheid om processen in uw organisatie te beheersen op basis van de normen die u, of de overheid, stelt. U kunt voldoen aan complexe en veranderlijke wet- en regelgeving. Dit door middel van betrouwbare financiële en operationele verantwoording. En u krijgt meer inzicht in eventuele kwetsbaarheden.

 

GRC-tool, Continuous Auditing, PRIEM, ISAE3402, DigID, vulnerability-assessment

Optimalisatie

Met onze IT-diensten verbetert u de efficiëntie van uw organisatie. U krijgt inzicht in het wérkelijk verloop van processen. Dat stelt u in staat die processen optimaal in te richten. We kunnen u helpen met het verder automatiseren of robotiseren van uw proces. Dit bespaart tijd en reduceert kosten.

 

Robotics, Process mining, PRIEM, BI, Continuous monitoring

Vernieuwing

Joanknecht is uw onafhankelijke sparringpartner waar het gaat om vernieuwing. Met onze IT-diensten maakt u uw organisatie ‘futureproof’. U wil graag dat uw organisatie altijd aansluit op IT-ontwikkelingen, daarmee zorgt u voor een strategische business & IT-alignement. En u integreert innovatie als kernwaarde.

 

Kennis, Ervaring, Robotics Industrial Automation, Blockchain Technology, Augmented Reality, Artificial Intelligence