MET JOANKNECHT IT-SERVICES

BEREIKT U MEER INZICHT

MET JOANKNECHT IT-SERVICES

BEREIKT U MEER GRIP

MET JOANKNECHT IT-SERVICES

BEREIKT U MEER OPTIMALISATIE

MET JOANKNECHT IT-SERVICES

BEREIKT U MEER VERNIEUWING

Onze toegevoegde waarde

voor uw organisatie

Onze IT-diensten geven u real-time inzicht in uw organisatie op basis van uw informatiebehoefte. Dat inzicht leidt tot op feiten gebaseerde besluit-vorming. Oftewel: geen (vervelende) verrassingen meer.

 

Heeft u ook behoefte aan meer inzicht in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: Datavisualisatie / Dashboards, Process mining, Continuous Monitoring, Internet of Things, Benchmarks, PRIEM

Wij kunnen u helpen om uw organisatie beter te beheersen op basis van de normen die u, of de overheid, stelt. Dit door middel van transparante, betrouwbare financiële en operationele verantwoording. Zo kunt u voldoen aan complexe en veranderlijke wet- en regelgeving. En u krijgt meer inzicht in eventuele kwetsbaarheden.

 

Heeft u ook behoefte aan meer grip op uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: ISAE 3402 / SOC1 / SOC2, DigID-assessment, kwetsbaarhedenscan, GRC-framework, Continuous Auditing, PRIEM

Weet u uit welke stappen uw proces werkelijk bestaat? IT-services biedt u inzicht in werkelijk verloop en doorlooptijd van processen. Wij kunnen u helpen met het efficiënter inrichten en verder automatiseren of robotiseren van uw organisatieproces. Dit bespaart tijd en reduceert kosten.

 

Heeft u ook behoefte aan optimalisatie in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: Process mining, Robotisering, Datavisualisatie / Dashboards, Continuous monitoring, PRIEM

U wilt graag dat uw organisatie altijd inspeelt op IT-ontwikkelingen. Joanknecht is uw onafhankelijke sparringpartner waar het gaat om vernieuwing. Met onze IT-services maakt u uw organisatie ‘futureproof’. Wij zorgen er samen voor dat IT optimaal bijdraagt aan uw organisatiedoelen. En u integreert innovatie als kernwaarde.

 

Heeft u ook behoefte aan vernieuwing in uw organisatie? Wij kunnen u helpen met tools als: Robotisering, Blockchain, Augmented Reality, Artificial Intelligence

We maken toekomst met informatietechnologie

Informatietechnologie (IT) is een fundamenteel onderdeel van uw bedrijfsvoering. Voor veel organisaties betekent dat echter vooral ‘technologie’, terwijl juist die ‘informatie’ veel kansen biedt om waarde toe te voegen.

 

Joanknecht IT-services heeft een betrouwbare pioniersmentaliteit en combineert dit met jarenlange ervaring in complexe informatiesystemen en kennis van nieuwe technologieën. Vanuit onze achtergrond als accountant hebben we ruime ervaring in diverse branches. Zo helpen we u om IT optimaal in te zetten voor inzicht, controle, optimalisatie en vernieuwing.

Jeroen Vervoort

IT-Auditor
Business Intelligence
IT-security
Forensic auditing

T 040 240 94 95

E jvervoort@joanknecht.nl

Stefan Suy
Contactpersoon Stefan Suy

Partner

T 040 240 95 11

E ssuy@joanknecht.nl

Opdrachtgevers

Joanknecht IT-services helpt u met het optimaal inzetten van IT voor uw onderneming. Wij doen dit samen met u. Daarmee zorgen we voor inzicht, controle, optimalisatie en vernieuwing. Enkele ondernemers die u voor gingen zijn: