Inspiratiesessie Flow+: werving in 2019 | de juiste mensen vinden

Lig je wel eens wakker van de vraag hoe je de juiste mensen voor jouw onderneming aantrekt? Die kans is groot. En je bent niet de enige. In deze bloeiende economische tijden kampt een kwart van de bedrijven in de Brainportregio met een personeelsgebrek. Hoe kom je in deze arbeidsmarkt aan de juiste mensen? Werving is een belangrijk thema in 2019 om de juiste mensen te vinden.

Uitnodiging

Wij organiseren een ontbijtbijeenkomst op dinsdag 25 juni 2019 waarin we dit thema op creatieve wijze vastpakken en het vanuit verschillende perspectieven bekijken. Kom je ook? Aanmelden kan via onderstaand formulier. We hebben plek voor maximaal 30 deelnemers.

Wat kun je verwachten?

Kennis afgewisseld met groepsdiscussies. Aan bod komen onderwerpen als arbeidsmarktcommunicatie, strategisch HR, company branding en het medewerkersperspectief. We bundelen de kennis en kunde van Flow+ over werving met die van de aanwezigen. Het Flow+ team wil je inspireren, maar ook concrete tips geven waar je direct mee aan de slag kunt.

Programma en locatie

7.30 uur   Inloop incl. ontbijt  |  8.00 uur   Interactieve sessie  |  10.30 uur   Einde

Locatie: ’t Boshuys in Best.

Voor wie?

De uitdagingen omtrent het vinden van de juiste mensen raken de hele organisatie. Het is dan ook van belang werving breed op te pakken. Dit onderwerp kan jou als ondernemer bezighouden. Je kunt je natuurlijk laten vergezellen door een betrokken collega, bijvoorbeeld degene die zich bezighoudt met arbeidsmarktcommunicatie en/of HR.

Door wie?

Deze inspiratiesessie wordt begeleid door verschillende collega’s: Lonney Geris, Suzan van der Loo, Marlies Vervoordeldonk, Jeroen Beckers en Trudie Govers. Zij zien je aanmelding graag tegemoet!

Aanmelden

Vul je gegevens in via onderstaand formulier.

[/vc_column}

Wat is Flow+?

Flow+ begeleidt ondernemers en hun onderneming naar een volgende fase. Als scherp en kritisch klankbord verdiepen we de kernvraagstukken. Dagelijkse uitdagingen die zich voordoen bestrijken verschillende aandachtsgebieden, zoals strategie, leiderschap, middelen, processen, medewerkers en resultaten. Deze gaan we samen plaatsen binnen ‘de wereld van de ondernemer’.

Vragen

Voor vragen kun je contact opnemen via +31 (0)40 240 94 93 of per e-mail op activiteiten@joanknecht.nl.