hr professional

Hr-professional

Hr-professional

19 oktober 2021

Wij zoeken versterking voor ons hr-team. Ben jij dé vertegenwoordiger van Joanknecht naar onze potentiële nieuwe collega’s? Lever jij graag een bijdrage aan onze arbeidsmarktcommunicatie? Kun jij mensen in beweging krijgen en ben je een echte doorzetter? Laat van je horen, beste hr-professional!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven, onze fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat. Wij zijn een jonge, professionele adviesorganisatie waar je je eigen carrière kunt vormgeven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, want onze mensen staan op de eerste plaats. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Hr-professional: aanjager, verbinder, netwerker

In deze rol van hr-professional ben je als aanjager, verbinder en netwerker verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe collega’s. De functie omvat onder meer:

 • Leveren van doelgerichte input en ideeën over arbeidsmarktcommunicatie;
 • Opzoeken van verbinding met collega’s om referral recruitment te optimaliseren;
 • Opbouwen en onderhouden van een netwerk van professionals die onze potentiële collega’s kunnen zijn;
 • Deelnemen aan studentenactiviteiten als vertegenwoordiger van Joanknecht;
 • Benaderen van potentiële collega’s via o.a. LinkedIn;
 • Overzicht houden over uitstaande vacatures, benaderde kandidaten per vacature en andere relevante statistieken.

 

Deze nieuwe functie binnen onze organisatie kun je mede zelf vormgeven. Je maakt onderdeel uit van het hr- en marketing/communicatieteam dat bestaat uit vijf collega’s. Samenwerken doe je niet alleen met je team maar met heel veel verschillende collega’s bij Joanknecht. Deze functie is zowel parttime als fulltime in te vullen.

 

Waarom werken bij Joanknecht?

Natuurlijk bieden we naast deze inhoudelijk interessante functie een fijne werkomgeving. Daarbij moet je denken aan:

 • Een gezellige werksfeer en goede onderlinge contacten; we kennen elkaar allemaal!
 • Samenwerken als een team, met vooral jonge mensen;
 • Een fonkelnieuwe werkplek in een moderne thuisbasis, met een vrijdagmiddagborrel 🙂
 • Hoog kwaliteitsstreven in een professionele werkomgeving;
 • Persoonlijke benadering van jouw loopbaan rekening houdend met jouw wensen, ambities en privé-situatie;
 • Alle vrijheid en ruimte om eigen initiatieven en ideeën in te brengen en te realiseren.

 

Kom gerust eens op de koffie om de Joanknecht sfeer echt te proeven! Wil je nu al meer weten hoe het is om bij Joanknecht te werken? Lees onze medewerkersverhalen.

 

Jouw talent als hr-professional

Ben jij enthousiast, proactief en is communiceren op persoonlijke en energieke wijze jouw talent? Heb je ervaring met inzet van digitale middelen t.b.v. werving of wil je jezelf hierin graag ontwikkelen? En ben je een echte doorzetter? Wij willen jou! Je hebt een afgeronde hbo-opleiding en drie tot vijf werkervaring. Ervaring binnen recruitment is een pré maar geen must.

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Afke Versteeg, hr-manager, op telefoonnummer +31 40 240 9435 of via aversteeg@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.