Goede informatievoorziening met behulp van Visionplanner

goede informatievoorziening visionplanner

Recent is op de Joanknecht website een whitepaper verschenen met als onderwerp ‘Maatregelen te treffen in de coronacrisis’. Hierin worden een aantal pijlers toegelicht die relevant zijn om deze tijden in aanmerking te nemen. Een belangrijke pijler betreft een goede informatievoorziening en de blik op de toekomst. Om in control te komen of te blijven is een deugdelijk gevoerde en actuele administratie belangrijk, juist op dit moment. Laat je niet verrassen, weet wat er speelt.

Administratie uitbesteden

Een deugdelijke administratie geeft niet alleen inzicht in uw historische cijfers, maar kan u ook inzicht bieden in, en helpen bij het voorspellen van, toekomstige resultaten. Onze accountancy service faciliteert de mogelijkheid om uw (financiële) administratie uit te besteden. Dit brengt verschillende voordelen met zich mee. Denk aan meer duidelijkheid, direct en beter inzicht en dus meer controle. Daarnaast is er meer aandacht voor coaching van u en uw medewerkers. Lees hier meer over Business Coaching.  Hoe we dat doen als Joanknecht? Check deze demo van Exact Online.

Visionplanner: real-time inzicht

Om inzicht te krijgen maakt Joanknecht gebruik van verschillende applicaties. Een moderne online tool, zoals Visionplanner, ondersteunt bij het opstellen van een liquiditeitsprognose en het vertalen naar een geprognosticeerde balans en winst-en-verliesrekening. Oftewel: geen foutgevoelige, tijdrovende analyses meer in Excel, maar geautomatiseerde modellen die nauwelijks tijd vragen. In Visionplanner kan per maand een gedetailleerde liquiditeitsprognose worden gemaakt. De tool vult op basis van historie verschillende velden automatisch in. Er wordt rekening gehouden met afdrachten omzetbelasting, vakantiegeld, vennootschapsbelasting, etc. Er kunnen ook leningen en investeringen worden verwerkt.

Visionplanner is eenvoudig te koppelen met verschillende online en offline softwarepakketten. Na het (automatisch) importeren van cijfers heeft u direct toegang tot een grote diversiteit aan verschillende standaard dashboards, zoals omzet en werkkapitaal.

Lees hier meer over de ins en outs van Visionplanner.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Visionplanner, het uitbesteden van uw administratie of heeft u behoefte aan specifiek maatwerk inzicht? Neem dan gerust contact op met uw vaste contactpersoon bij Joanknecht of met een van onderstaande collega’s.

Wouter Bonnee | wbonnnee@joanknecht.nl | +31 (0)40 240 9452

Jeroen Vervoort | jvervoort@joanknecht.nl | +31 (0)40 240 9494