Finance & IT consultant

Finance & IT consultant

10 juni 2021

Ons IT-Services team is op zoek naar versterking. Heb jij affiniteit met IT en vind jij het gaaf om organisaties echt te begrijpen? Wij bieden jou een kijkje onder de motorkap bij een grote variëteit aan organisaties. Heb je zin om jezelf te ontwikkelen in een jong, gedreven team? Dan zouden wij graag samen met jou onze IT-Services discipline verder uitbouwen!

Wij geloven in: samen maken we toekomst! Dagelijks werken we met elkaar samen voor onze klanten in de Brainportregio. We werken vanuit één vestiging in Eindhoven, onze fonkelnieuwe werk- en ontmoetingsplek aan de Beemdstraat. Wij zijn een jonge, professionele adviesorganisatie waar je je eigen carrière kunt vormgeven. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal. En we zijn Great Place To Work Certified!

 

Team IT-services

Organisaties beschikken over veel gegevens, maar gebruiken deze waardevolle data vaak nog niet optimaal. Ze hebben dan ook behoefte aan advies en begeleiding om digitale ontwikkelingen (zoals bijvoorbeeld BI, RPA en Process Mining) te omarmen en zo IT-omgevingen en processen verder te professionaliseren. Wij onderscheiden ons door vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken te bezien, denk aan financieel, hr, organisatorisch en IT. Daarbij willen we de echte vraag begrijpen en zorgen dat het hulpmiddel (de IT) daar perfect op aansluit. Onze uitdaging is daarom om zowel de IT als de business kant te begrijpen, en wij denken dat je dit het beste leert in de praktijk.

 

Wat ga je doen als Finance & IT consultant?

Als Finance & IT consultant ben je werkzaam in een jong, gedreven team. Je werkt voor uitdagende klanten in diverse branches. Je legt de koppeling tussen finance en IT vraagstukken, waarbij je met het team  conceptueel gaat nadenken over oplossingen en deze ook in de praktijk brengt. Hierbij ligt de focus op het toepassen van technologische ontwikkelingen om zo de financiële functie binnen organisaties verder te professionaliseren. Ons team adviseert onze klanten met name hulpmiddelen als BI/Datavisualisatie en RPA.

 

Bij datavisualisatie ligt de focus op het vertalen van de informatiebehoefte van de klant naar inzichten. Vervolgens dien je de data afkomstig uit het datamodel te visualiseren en de betrouwbaarheid van de opgestelde rapportages te valideren. Afhankelijk van je eigen wensen en ontwikkelplan zal het opzetten van een datamodel ook onderdeel uitmaken van je rol.

 

Talent

Wij zoeken iemand die…

  • enthousiast en leergierig is;
  • financieel onderlegd is en nieuwsgierig is naar IT (of reeds bekend met IT) OF:
  • een echte IT’er is en nieuwsgierig is naar finance (of reeds met bekend met finance);
  • beschikt over een afgeronde opleiding op het gebied van finance & control, controlling, accountancy, bedrijfseconomie, information management, informatica, business & ICT, business IT & management, ICT-beheer of IT-systems. Kan zowel op mbo, hbo als universitair niveau;
  • gemotiveerd is om ons IT-services team mee uit te bouwen!

 

Ervaring is niet vereist. We zoeken vooral een talentvolle consultant die openstaat om te leren!

 

Hoe werken we bij Joanknecht?

We werken voor onze klanten samen in multidisciplinaire teams door de hele organisatie heen. Voor een specifieke opdracht werk je vaak met collega’s vanuit jouw team IT-Services. Deze samenwerking is gebaseerd op een open cultuur, ruimte geven aan elkaar en snel verantwoordelijkheden krijgen. En die mag je dan ook nemen. Ook over je eigen planning en ontwikkeling.

 

Onze mensen vertellen graag hoe het is om bij Joanknecht te werken. Lees hier het verhaal van onze collega Jeroen Vervoort, teamlid IT-Services, over de ontwikkelingsmogelijkheden bij Joanknecht. Of maak kennis met Lana Ebergen, junior IT-auditor.

 

 

 

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 (0)40 240 9463 of via lvloon@joanknecht.nl.

 

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Dit assessment brengt je werkstijl in kaart en het meet een aantal competenties die belangrijk zijn voor deze functie en je verdere loopbaan. Daarnaast maakt de aanvraag van een Verklaring omtrent Gedrag onderdeel uit van de sollicitatieprocedure voor deze vacature.