Family Services

Family Services levert topklasse financiële diensten voor vermogende families. Een team van specialisten en adviseurs staat voor u klaar. Van accountants en fiscalisten tot financiële planners en lifecycle estate planners, via één aanspreekpunt. We gaan voor kwaliteit en zeggen, met Oscar Wilde, ‘We hebben een eenvoudige smaak. We zijn altijd tevreden met het beste’.

 

Volle aandacht voor de familie

Elke generatie is een hoofdstuk in het verhaal van een familie. De hoofdfiguren van toen zijn legendarisch nu. Hun nalatenschap is meer dan de bakstenen van de gebouwen. En nu. Nu zijn hun nazaten onderweg om de legendes van morgen te worden. Wat wordt hun verhaal? Wat is hun hoofdstuk?

 

Wij zijn er voor ondernemersfamilies

Uw familie is een begrip en draagt al decennia bij aan de voorspoed van de regio waar het  familiebedrijf gevestigd is. Een familiebedrijf geleid door bijzondere mensen die overtuigend de volgende stap wisten te zetten. Keer op keer. Zowel voor de zaak als voor zichzelf.

 

Elke generatie een nieuw hoofdstuk

Uw hoofdstuk in de familiekroniek wordt nog steeds geschreven. Met unieke vraagstukken waar maar weinig mensen voor komen te staan. Over het vermogen en het begeleiden daarvan. Over verhoudingen binnen de familie. Over het nemen van risico’s – die mogelijk veel mensen raken. Het zijn de grote vraagstukken die bepalend zijn voor úw nalatenschap.

 

Het complete verhaal

U wilt daarom altijd het complete verhaal zien. U wilt diepgaande kennis van uw financiën én de gedurfde analyse ervan. En u heeft die kennis onmiddellijk nodig. Tegelijkertijd wilt u geen omkijken hebben naar alle jaarlijkse werkzaamheden. Met de zekerheid dat ze worden verzorgd door professionals in de top van hun vakgebied. Family Services levert dat allemaal. Een team van specialisten en adviseurs staat – via één aanspreekpunt – voor u klaar.

Meer weten?

Neem contact op met
onze experts

Danny Martens
Danny Martens 90x90

Family Services

T 040 240 94 33

E dmartens@joanknecht.nl

Gavin Vree

Family Services

T 040 240 94 40

E gvree@joanknecht.nl

Services

Trusted Advisor

De Trusted Advisor is úw aanspreekpunt voor alles wat met uw financiële situatie te maken heeft. Uw adviseur is betrokken, familiegericht en spin in het web van advocaat, notaris, boekhouder en vermogensbeheerder. We leren u graag echt kennen.

Vermogensmanagement

We begeleiden bij het bepalen van uw vermogensbeleid, maken de financiële planning en taxplanning, adviseren over vermogensstructurering, oudedagsvoorziening en onroerendgoedzaken.

Family Coaching

We ondersteunen met het vermogenswijs maken van familieleden en we hebben aandacht voor de financiële weerbaarheid van kinderen. In lijn met de levensloop van de familie stellen we uw life cycle estate planning op en adviseren we over vermogensoverdracht.

Compliance

We geven u inzicht in en overzicht van het totaalvermogen, uw inkomen en uitgaven en latente belastingclaims. In samenspraak met u werken we huwelijkse voorwaarden uit en stellen we jaarrekeningen en aangiften op.

Elke generatie is een hoofdstuk
in het verhaal van een familie.
De hoofdfiguren van toen zijn legendarisch nu.
Hun nalatenschap is meer dan
de bakstenen van de gebouwen.

 

En nu. Nu zijn hun nazaten onderweg om
de legendes van morgen te worden.
Wat wordt hun verhaal? Wat is hun hoofdstuk?

 

Family Services levert topklasse
financiële diensten voor vermogende families.
Maar meer dan dat dragen ze bij aan de
epische verhalen die huidige generaties schrijven.
Experts in financiën, specialisten in family storytelling
en als geen ander in staat om
hun klanten legendarisch te maken.