Exact Online Autumn release 2020

Ieder seizoen lanceert Exact Online nieuwe functionaliteiten. Sommige zijn in de afgelopen periode al in het programma doorgevoerd en andere zijn vers van de pers. Graag presenteren wij u in deze en komende nieuwsberichten, enkele van deze handige nieuwe functionaliteiten uit de Autumn release 2020.

Wilt u direct inzicht hebben in uw financiële resultaten? Download dan de Exact Online App zodat u altijd en overal uw bedrijf kunt raadplegen.

Naast het gemakkelijk uploaden van facturen en het goedkeuren van btw aangiften, kunt u ook te allen tijde een overzicht van de openstaande posten en het saldo van uw bankrekeningen zien. Daarnaast geeft de Exact Online App een duidelijk inzicht in de resultaten per periode. Exact heeft daar jaar-tot-heden inzichten aan toegevoegd. Voorheen waren alleen inzichten voor een bepaalde periode of jaar beschikbaar.

Met de jaar-tot-heden inzichten in de Financiële cockpit kunt u de cumulatieve inkomsten, kosten en resultaten zien vanaf de eerste dag van het boekjaar tot de huidige kalenderdatum. U kunt ook de jaar-tot-nu inzichten van de voorgaande maanden bekijken door naar rechts te vegen in het gedeelte Periode dat uw jaar-tot-heden resultaten weergeeft.

De App is gratis te downloaden voor alle gebruikers van Exact Online via de Google Play Store of App Store.

Vragen?

Heeft u vragen over deze nieuwe functionaliteit in Exact Online? Dan kunt u contact opnemen met Patricia Janssen op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.