Exact Online: 100% efficiënt leren werken

exact online rekening-courant binnen de groep

Ieder seizoen lanceert Exact Online nieuwe functionaliteiten. Sommige zijn in de afgelopen periode al in het programma doorgevoerd en andere zijn vers van de pers. Graag presenteren wij u in deze en komende nieuwsbrieven enkele van deze handige nieuwe functionaliteiten uit de Spring release 2020. Vorige keer behandelden we het verwerken van rekening-courant transacties binnen de groep. Deze keer hebben we het over de meest efficiënte manier om uw administratie in te stellen.

Nog efficiënter Exact Online gebruiken

Als u net start met Exact Online, weet u misschien nog niet wat de meest efficiënte manier is om de administratie in te stellen. Om daarbij te ondersteunen heeft Exact Online een nieuwe pagina Aan de slag met gemaakt die helpt bij het instellen van de belangrijkste functionaliteiten.

Op dit moment is deze pagina alleen beschikbaar voor Exact Online Boekhouden Professional klanten in Nederland. Op basis van hun feedback voert Exact Online nog verbeteringen door om deze vervolgens ook beschikbaar te maken voor andere abonnementen en landen.

Ga naar Gebruikersnaam > Mijn Exact Online > Mijn abonnement om te bekijken welk abonnement u heeft.

Hoe werkt het?

Als u in de linkerbovenhoek op uw administratienaam klikt, kunt u aan de hand van een percentage zien hoe efficiënt u Exact Online nu gebruikt.

Door vervolgens op bekijk uw pakket efficiëntie te klikken ziet u alle stappen die u nog kunt zetten om 100% efficiënt te werken. Hier ziet u ook wat u al heeft gedaan, wat u nog kunt doen en of de accountant nog met bepaalde taken kan helpen.

Vragen?

Heeft u vragen over deze nieuwe functionaliteit in Exact Online? Dan kunt u contact opnemen met Patricia Janssen op telefoonnummer +31 (0)40 240 95 24 of per e-mail op pjanssen@joanknecht.nl.