arbeidsmarkt Joanknecht Gavin

Een stage bij Joanknecht

Ben jij benieuwd naar de dagelijkse praktijk binnen een accountants- en belastingadvieskantoor? En wil je bouwen aan je carrière? Combineer dan op een slimme manier je studie met een stage waarbij je de theorie direct in de praktijk brengt!

We hopen dat je van verandering houdt

In deze rol ga je onderdeel uit maken van een informele organisatie. We werken bij Joanknecht dagelijks met elkaar samen voor klanten in de regio Brainport. Je werkt met een jong hecht team van betrokken collega’s die willen groeien en daarvoor veel ruimte krijgen. Wij opereren vanuit één vestiging in Eindhoven. Dit biedt grote voordelen in snelheid, kennisdeling, interactie en samenwerking. Wij streven naar een hoge mate van kwaliteit, efficiënte dienstverlening en staan voor een proactieve aanpak naar onze klanten.

De stage

Tijdens de sollicitatiegesprekken kijken we samen naar de afdeling die het beste bij jou past. De focus tijdens je stage zal op deze betreffende afdeling liggen. Wij bieden echter studenten de mogelijkheid door middel van een traineeship kennis te maken met al onze afdelingen. Dit kan plaatsvinden aan de hand van een kennismakingsgesprek, een interactieve case of een daadwerkelijke uitwisseling met de andere afdeling. Bij aanvang van je stage start je met een algemeen introductieprogramma. Het programma neemt je mee in onze nieuwe strategie naar 2018 toe. Dit gaat jouw basis zijn voor je stageperiode bij ons kantoor. Een perfecte leeromgeving!

Talent

Ben jij een gemotiveerde, spontane hbo- of wo-student die de opleiding accountancy of bedrijfseconomie volgt? Ben je communicatief vaardig, neem je initiatief en kijk je kritisch naar zaken waarbij je op een duidelijke en rustige manier van jezelf laat horen als je het ergens niet mee eens bent? Dan zoeken wij jou!

Contact

Vertel ons jouw verhaal, motivatie en ambitie tijdens een kennismakingsgesprek! Neem direct contact op met Lonneke van Loon-van Bavel, hr-adviseur, op telefoonnummer +31 40 240 9463 of via hrm@joanknecht.nl.