EMEA-Board-2018 PrimeGlobal

Edwin Vogel benoemd als vertegenwoordiger in de World-board van PrimeGlobal

 

Onze collega Edwin Vogel (partner in onze assurancepraktijk) is sinds 2016 lid van het regionale PrimeGlobal EMEA-bestuur (waarbij EMEA staat voor Europe, Middle East en Africa). Tijdens de bestuursvergadering van 3 mei jongstleden in Amsterdam is deze benoeming met 2 jaar verlengd. Daarnaast is Edwin tijdens deze vergadering benoemd als een van de vijf EMEA-vertegenwoordigers in de World-board van PrimeGlobal. In die functie zal hij direct betrokken zijn bij het formuleren en implementeren van de strategie van PrimeGobal voor de komende jaren.

PrimeGlobal

Joanknecht is aangesloten bij PrimeGlobal, een van de grootste samenwerkingsverbanden van onafhankelijke accountants- en belastingadvieskantoren in de wereld, met meer dan 300 succesvolle en kwalitatief hoogstaande leden in 80 landen. Met een kleine greep uit onze internationale activiteiten in 2017 illustreren we dit graag voor u.

PrimeGlobal is een energieke organisatie met een internationale spirit die mensen samenbrengt en de uitwisseling van kennis en contacten stimuleert. Als zodanig biedt PrimeGlobal zelf geen professionele diensten aan klanten aan; elk lid is een onafhankelijke partner voor haar klanten. Als lid van PrimeGlobal kunnen de onafhankelijke leden dezelfde service en kwaliteit bieden als een wereldwijde organisatie met een breed palet aan diensten. De leden van PrimeGlobal delen de kernwaarden kwaliteit, professionaliteit, proactief en persoonlijk.

Toegevoegde waarde voor u

Als actief lid van PrimeGlobal beschikken we over een uitgebreid, wereldwijd netwerk van persoonlijke contacten. Onze klanten kunnen daardoor ook internationaal vertrouwen op kwalitatieve dienstverlening. Neem gerust contact met ons op, als u een accountant of belastingadviseur in het buitenland nodig heeft. Uw vaste contactpersoon bij Joanknecht kan u altijd snel verder helpen. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met onze vertegenwoordigers bij PrimeGlobal: Mark-Jan van der Weerden (partner), bereikbaar via +31 (0)40 240 9473 of mail mvdweerden@joanknecht.nl en Edwin Vogel (partner), bereikbaar via +31 (0)40 240 9515 of mail evogel@joanknecht.nl. Wij zijn u graag van dienst, ook buiten onze landsgrenzen!