Joan.nu in essentie

adm dnstvrlnng

Joan.nu is het online platform van Joanknecht & Van Zelst. Daarmee heeft u toegang tot uw online administratie. Ook is het een makkelijke manier om gegevens uit te wisselen met uw persoonlijke adviseur en partijen als de Kamer van Koophandel en de Belastingdienst. Bovendien heeft u altijd en overal actueel inzicht in de performance van uw onderneming.

Joan.nu staat voor gemak, efficiency en inzicht.

 • Voldoen aan al uw administratieve verplichtingen
  Met Joan.nu voldoet u ‘vanzelf’ aan alle administratieve verplichtingen omdat de financiële stromen geautomatiseerd verlopen. Eenvoudig en snel wordt uw jaarrekening samengesteld en worden aangiftes voor o.a. loonheffing en omzetbelasting gedaan.
 • Inzicht in uw prestaties via rapportages op maat
  U ontvangt bedrijfsspecifieke rapportages op maat in diverse verschijningsvormen (mobility). Samen met u stellen we de noodzakelijk prestatie-indicatoren in. De scores daarvan kunt u op elk moment inzien via de client portal, app of smartphone gedeeld. De vertrouwelijkheid van de informatie is geborgd.
 • Verzekerd van een vaste prijs
  Joan.nu werkt op basis van vaste prijsafspraken. Op basis van de gewenste diensten en de omvang van uw administraties (bv. het aantal transacties) betaalt u een vast bedrag. Permanente toegang tot uw online administratie en rapportages zijn altijd onderdeel van de overeenkomst. Daarnaast hanteren wij ook vaste tarieven voor eerstelijns financiële en zakelijke adviezen.
 • Persoonlijk betrokkenheid van een adviseur die uw situatie kent
  Er is altijd een persoonlijke adviseur betrokken bij uw online administratie. Deze kent uw onderneming en heeft net als u actueel inzicht in uw cijfers en performance. Hij zal u proactief adviseren, maar u kunt ook altijd een beroep op hem doen wanneer u twijfelt over de impact van een beslissing.
 • Toegang tot specialistische kennis
  Via Joan.nu heeft u eenvoudig toegang tot actuele en specialistische kennis in de vorm van berichten en casussen in onze kennisbank. Maar u kunt ook makkelijk telefonisch of via e-mail een vraag aan uw adviseur voorleggen.
 • Kosteloos overstappen
  Wanneer u kiest voor het gemak van online diensten via Joan.nu, dan zetten wij uw huidige financiële administratie over. Daarvoor brengen wij u geen kosten in rekening.

Wilt u graag eens rustig verder praten over wat het overstappen naar een online administratie en Joan.nu voor uw ondernemning kan betekenen? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs. Neem contact op met Joris van Dijk voor meer informatie.

Deel dit via social media:
TwitterLinkedIn


A2.2 omzetbelasting - banner normal